Gezondheidszorg   

Created by :

Johanna wilting

Location:

Eindhoven, Nederland

Verminkt en ziek door medische hulpmiddelen in mijn lijf.

Ziek geworden door lekkende borstimplantaten en verminkt door verboden permanente fillers in het gezicht. In 2003 hiermee behandeld en nu ziek door beide. Auto immuunziekte ASIA en verminkingen door het verwijderen van gif uit gezicht. Operaties worden niet vergoed. Help me aub. gezond en toonbaar te worden.

Hallo lieve mensen, ik heb jullie hulp nodig om weer gezond en toonbaar te worden. Ik ben mijn zelfvertrouwen helemaal kwijt en zit zwaar in een isolement. Ik ben een 58 jarige vrouw, moeder van 3 dochters en ik leef al 8 jaar als een schelpdier. In het schemer, ver van mensen vandaan en zonder relatie. Ik ben verminkt....

In 2002 kreeg/kocht ik borstprotheses vanwege te slappe borsten na de 3de zwangerschap. Ik kreeg al snel erge kapselvorming. Een arts heeft toen deze kapsels van buiten af weten te kraken, niet beseffend dat mijn borstprotheses lek waren en door deze kracht nog meer gingen lekken. Zodoende stroomde siliconen mijn borsten in en ook in de lymfeklieren. Vandaar uit stroomde het door mijn hele lijf. Maar dat wist dus niemand. Ik werd wel steeds beroerder en zieker. Ik ben van het kastje naar de muur gestuurd. Dokters vonden niets bijzonders. Het zou dus wel psychisch zijn. In 2012 was ik inmiddels zo ziek dat ik 100% werd afgekeurd. Koortsaanvallen, extreme vermoeidheid, neurologische problemen(niet meer op woorden kunnen komen, heel vergeetachtig, geen concentratie, uitvalverschijnselen in ledematen), zenuwpijnen( bestreden met morfine), pijn in alle gewrichten, schildklierproblemen, darmproblemen(ik kon bijna niets meer verdragen of ik was erg allergisch voor), huiduitslag, overgevoelig voor licht, erge oorsuizingen(tinnitus)...er kwam steeds een kwaal bij.

Nog steeds geen diagnose. Tot ik mijn kwalen googelde. Ik kwam hierdoor op de site van Meldpunt Klachten Siliconen. Toen werd me alles duidelijk. Ik kreeg hierna snel de diagnose ASIA, een auto immuunziekte die veroorzaakt wordt door overgevoeligheid voor siliconen uit borstimplantaten. Mijn implantaten werden in 2014 verwijderd maar er ging veel mis, ik bespaar jullie de details. Uiteindelijk na meerder ingrepen zijn mijn borsten verminkt. Hersteloperaties kosten veel geld. Niets wordt vergoed, want de oorzaak is uiteindelijk cosmetische chirurgie. Het maakt de zorgverzekering niet uit of je doodziek bent of verminkt door implantaten. Ze vinden het gewoon niet levensbedreigend.

Maar dat was niet de enige pech. Na mijn 3de zwangerschap en veel afvallen, had ik behalve geen borsten meer, ook een ingevallen gezicht, mede omdat ik ook al ziek was. Ik las in een blad over

lipo-transfer. Door middel van liposuctie wordt er vet uit bv. je buik gehaald en dat in de huid van je gezicht geïnjecteerd. Ik ging toen naar de V. kliniek en de baas zelf zou me helpen. Ook hier ging het mis. Hij had me niet goed verdoofd en ik liep een trauma op van de pijn, maar hij had hierdoor ook geen vet kunnen opzuigen, dus geen bolle wangen voor mij. De baas van de V. kliniek wist iets beter. Voor het geld wat ik had betaald kreeg ik een wondermiddel ingespoten; BioAlcamid. Een veilig alternatief voor eigen vet en het was permanent dus het bleef zitten, zei hij vol trots. Uit coulance kreeg ik nog wat extra van zijn wondermiddel. Het zag er ook mooi uit op dat moment.

Een jaar later, in 2004 begon de ellende. De BioAlcamid wilde uit mijn gezicht. Het leek te leven en te bewegen onder mijn huid.  Ik kreeg ontstekingen, harde rode zwellingen, open wondjes die niet genazen in mijn gezicht, wortels van kiezen en tanden raakten geïnfecteerd en kiezen braken af, er ontstonden dikke zwellingen onder de ogen(BioAlcamid zat ook in de oogkassen), ik zag niet scherp meer en ik kreeg een jarenlange neusslijmvliesontsteking. Ik rook de hele dag het pus in mijn neusholtes.

Vanaf die tijd tot heden, dat is toch al gauw 14 jaar ellende, wreekt het BioAlcamid zich nog steeds. Ik heb jarenlang alle spaargeld en vakantiegeld in operaties gestoken om het gif uit mijn gezicht te krijgen maar het heeft zich in de spieren weten te bewegen. Mijn linkerwang is in 2016 geamputeerd, ik heb ook 6 operaties gehad de afgelopen jaren om het gif onder mijn ogen uit te krijgen.

De zorgverzekering vergoedt weer niets, want de oorzaak was nou eenmaal cosmetisch....Zelfs de Geschillencommissie en een advocaat kunnen me niet helpen om dokter V. aan te klagen. Artsen hebben zoveel macht en een akelig goede verzekering. Je wint het niet van hen. Terwijl ik niet het enige slachtoffer ben. TV programma's zitten vol met letsel slachtoffers door cosmetische ingrepen, maar niemand helpt. Er is geen wet en geen vergoeding voor letsel slachtoffers van cosmetische chirurgie.

Op deze manier hoop ik geld bij elkaar te krijgen voor enkele hersteloperaties aan het gezicht en borsten. Ik leef al 8 jaar onder een steen. Ik durf me niet te vertonen, ik wil geen relatie want ik schaam me. Ik ben een onzekere vrouw, zonder gezondheid, zonder hoop, zonder geld,  en met alle letsel en verminkingen heb ik levenslang. 

Alle gif in mijn lijf heeft mijn gezondheid gesloopt. Beter wordt ik niet meer. Maar ik zou graag nog een beetje kwaliteit van leven hebben door me niet zo onzeker te hoeven voelen en ik wens weer sociale dingen te kunnen doen door meer zelfvertrouwen. Ik vraag u om mij te helpen mijn doel te halen. Dankuwel voor het lezen van deze verkorte versie van een lijdensweg door ijdelheid.

Groetjes, Johanna.

 

MRI scan laat zien hoeveel BioAlcamid er in het gezicht zat gespoten(wit). Zwellingen, ontstekingen onder de ogen. Geamputeerde  wangen. Oogspieren aangetast en openstaande ogen tegenwoordig. Ontstekingen in de mondholte, steeds opnieuw groeiende knobbels in het gezicht, iedere druppel BioAlcamid is een vijand....      

     De ellende na een gescheurd of lek borstimplantaat is groot. Implantaten zijn toxische, chemische sluipmoordenaars.

€ 25 of € 25.000
0.1% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous 2 years ago
€25
Anonymous 2 years ago
€25