Verjaardag verrassing bezoek

Verjaardag verrassing bezoek

Maatschappij

Created by :

Verjaardag verrassing bezoek

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 750
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Ongeveer een jaar geleden heb ik mensen ontmoet die wonen in America. Het zijn de besten, liefste, meest zorgelijke vrienden die ik ooit heb ontmoet. Ik noem ze liever mijn echte familie dan vrienden. Op 22 oktober is een van ze jarig. Ik weet dat dit kort dag is, maar ik heb angststoornissen, en het is al moeilijk genoeg om het te posten, dus ik hoop maar op het besten. En het zou de wereld voor mij betekenen om er te kunnen zijn. Zij leeft in Jackson, Mississippi, USA, en de anderen best ver, dus of ze komen weet ik niet. Het is haar verjaardag, maar ik wil niet hun namen gebruiken, het is een verassing dat ik kom natuurlijk. Ze wordt dagelijks behaagd door haar grootouders waar ze moet wonen. Dreigen met haar uit huis te zetten als ze niet doet wat er word gevraagd. Ze zou negens heen kunnen. Maar ze doet alles wat ze vragen, het is gewoon nooit goed genoeg. Ze is zo een geweldig persoon, en dan krijgt ze altijd maar te horen dat het niet goed is. Haar geld wordt afgenomen door haar grootmoeder. Alles wat ze doet is niet goed. En dan klagen ze elke dag dat ze eens zelfstandig moet worden en behandelen haar als een gehandicapte. Ze is geweldig voor mij, heeft me geholpen meer open te zijn met mijn ADHD, Angst stoornissen, Autisme, Depressie... Terwijl ze zelf PDST heeft, altijd is misbruikt in haar jeugd, haar vader is vertrokken, en haar moeder heeft haar veel leed gegeven. Zelfs nu heeft ze nog een verjaardag cadeau en kaart gestuurd... Maar haar moeder stuurde ze retour, met het feit dat ze geen kaart hoeft van een "basterd-child" :'( Haar eigen moeder... Het is gewoon nooit genoeg... Maar voor mij, is het zo veel, dat ik me nutteloos voel voor haar. Ik zou er graag eens heen gaan en haar een knuffel geven, het gevoel dat ze er echt toe doet... Oh, en dan zou ik nog bijna vergeten dat 2 weken geleden, haar vriend haar heeft gedumpt na een 9 maanden relatie, en 8 jaar vriendschap, omdat hij haar maar een zeur vond, terwijl hij zelf vroeg, hamer op mijn dieet, mijn sport, mijn school. Dus ze doet dat. Alleen om dan een zeur genoemd te worden en gedumpt, omdat het te veel voor hem was. Hij zegt "als het beter is in je leven, dan kunnen we het wel weer proberen, we kunnen vrienden blijven" ze probeert met hem te praten, wat doet hij... Negeren, tegen haar vrienden zeggen dat ze nooit probeert te praten met hem, dan blokt hij haar op alle social media... Het is gewoon hell voor haar... Er is vast meer, maar het wordt mij nu even te veel.


De ticket en verblijf zijn 600 euro... Dan moet ik nog eten en een paar kilometer naar haar... Dat schat ik rond de 200 euro. Alles wat ik over heb, stort ik graag naar een goed doel of terug, of wat iemand ook wil. Ik hoef het niet. Ik wil dit niet voor mezelf doen, nou... Natuurlijk wel voor een klein deel... Ik zou het fijn vinden eens met iemand te knuffelen die echt om me geeft :/ Maar ik kan het wel uithouden. Ik ben wel sterk. Het is voor mijn vriend, die ik liever familie noem. Mijn pa is zeer afstandelijk, moeder behandelt me als een gehandicapte, omdat ik ADHD, Autisme, Angst stoornissen heb. Ik leeft alleen want ik stress over alles. Rust heb ik nooit... Ik zoek hulp, maar het laat altijd vallen. Mijn Coach pakt nooit op als ik een breakdown heb, maar zij is er altijd... Zo ben ik er altijd voor haar, als broer en zus kun je wel zeggen. Daarom, zou het alles voor me betekenen om haar te verassen op haar verjaardag... En het kan me ook geen kwaad in alle eerlijkheid.


Ik ben open voor alle vragen en info die iemand me ook maar wil geven. Misschien wel een idee voor een goedkopere reis. Als dit betekend dat er geld overblijft, dan doneer ik het graag over naar een ander doel. Ik wil het niet houden. Ik heb rekeningen en een ouden computer voor mijn IT hobby, maar dat doet er niet toe. Ik houd het wel uit. Maar nu zit ik vast. Ik voel me zo alleen... Elke 0,01 euro cent help. Ik bedank u graag zo spoedig mogelijk. Ik zal bewijzen zeker delen met donateurs. Bonnetjes, foto's, wat dan ook. Vraag maar en ik laat het wel zien. Ik doe alles, voor deze enen reis... Maar geld kan ik er niet voor lenen, ik zou het zo doen als ik kon. Ik geef er niets meer om wat er met me gebeurt op dit moment na het bezoek. Het enigen wat ik nu denk is, dat ik er niet kan zijn... *zucht*


Contact: fonzy.payments@gmail.com

(Ik kan niet echte namen en mails gebruiken in deze post omdat het een verassing is, en mijn angststoornis is eerlijk gezegd mijn hoofd de baas. Als iemand me mailt op dat adres, geef ik graag informatie als nodig)


Ik hoop dat het enigen duidelijkheid geeft, want ik weet het niet meer. Dit is mijn laatste hoop :(