Verbouwing nieuwe opvang!

Verbouwing nieuwe opvang!

Maatschappij

Created by :

Dierenambulance Alphen aan den Rijn

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 3.500
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Dierenambulance Alphen aan den Rijn gaat verhuizen naar een nieuwe locatie! Het nieuwe pand moet worden aangepast voor de tijdelijke opvang van honden, katten, zwanen, vogels en alle andere dieren die onze hulp nodig hebben. Helpt u ons bij het realiseren van functionele dierenverblijven?


Enige tijd geleden was het al uitgebreid te lezen op social media en in de lokale nieuwsbladen: “Dierenambulance Alphen aan den Rijn e.o moet hun huidige pand verlaten en is op zoek naar een nieuwe locatie.” Deze berichtgeving heeft heel wat stof doen opwaaien, maar wel met een fantastisch resultaat. We hebben een nieuw pand gevonden! Per 1-06-2017 kunnen wij, mede dankzij de gemeente, onze intrek gaan nemen in een mooi pand met voldoende oppervlakte om onze werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Genoeg ruimte voor de tijdelijke (24 uur) opvang van dieren, het bewaren van overleden dieren volgens de wettelijke termijn van 14 dagen, opslag voor onze spullen, een huiskamer voor de vrijwilligers en een vergaderruimte waar we ook onze trainingen kunnen gaan volgen. 

We zijn er heel blij mee, maar er is toch nog één wens: De inrichting…. En dan hebben we het niet over de inrichting van de woonkamer en de vergaderruimte. Die zijn van ondergeschikt belang. Wat we heel graag willen zijn goede hokken maken/aanschaffen voor de vogels, zwanen, konijnen, honden, katten en voor de overige dieren. Een plek waar ze rustig kunnen bijkomen en wachten op het vervoer naar de gespecialiseerde opvangadressen. De handjes hebben we, maar de middelen nog niet. En daarom willen wij graag uw hulp inroepen. Helpt u mee om de dieren een warme veilige plek te geven om even bij te komen?