Van Villa Balans naar Stichting Villa Balans

Erkenning en herkenning voor de positie van partners van mensen met psychische klachten

Maatschappij

Created by :

Villa Balans

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Villa Balans
€ 710 of € 1.000
71% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Om de missie van Villa Balans te kunnen verwezenlijken is het van belang om een Stichting te worden.

De missie van Villa Balans:

Villa Balans wil aandacht vragen voor de moeilijke positie van partners van mensen met een psychische ziekte.  we hebben als doel partners van mensen met een psychische aandoening een gezicht en een steun in de rug te geven. Kernwoorden hierbij zijn delen, denken, durven en doen. Kernwaarden van waaruit we werken zijn: erkenning, herkenning en versterken van eigen kracht. 

In de rechtsvorm van een Stichting  kunnen we fondsen aanvragen voor onze projecten. Er komen opstartkosten kijken bij het worden van een Stichting, deze kosten bedragen € 1000,-

  1. Kosten voor de notaris: € 500,-
  2. Accountant en boekhouding en bankrekening eerste jaar: € 500,-

Op dit moment verrichten we vrijwel al onze activiteiten zonder onkostenvergoeding. Er is daarom geen geld om deze opstart te financieren.

Sta je achter onze missie? Help ons dan met het oprichten van een Stichting door het doen van een donatie.

Villa Balans is momenteel een handelsnaam en project van de eenmanszaak van Ingid Schoen, ISVB trainingen en Projecten. U doneert op een aparte rekening welke is geopend speciaal en alleen voor deze geldinzamelingsactie.