Van Gemert Indoor BMX/ ATB Track

Van Gemert Indoor BMX/ ATB Track

Maatschappij

Created by :

Van Gemert Indoor BMX/ ATB Track

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 10.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Hallo allemaal. Mijn naam is Dave van Gemert en mijn passie is fietscross. Nu wil ik graag geld inzamelen voor onze Indoor BMX/ ATB track, die ik vanuit die passie recent gestart ben. De baan is er voor jong en oud, ervaren en onervaren. Voor BMX en ATB-rijders die willen trainen, maar ook voor de lokale jeugd die kennis wil maken met deze sporten en daar lekker hun energie in kwijt kunnen. Bijkomend voordeel is dat ze een leuke, sportieve vrijetijdsbesteding hebben, in plaats van bijvoorbeeld op straat rond te hangen.  Onze visie is dat we op deze baan voor het einde van 2017 ook lessen geven aan kinderen die op school moeilijker meekomen, qua leren of anderszins een achterstand hebben (opgelopen). Het doel daarvan is dat deze leerlingen ervaren dat je met doorzettingsvermogen en wilskracht heel ver kunt komen. De sport is een middel om hen opnieuw zelfvertrouwen te geven en dat alles met plezier, wat kinderen ook nodig hebben! Naast puur voor de sport, heeft dit project dus ook een sociaal, maatschappelijk karakter. 

We hebben al veel zelf kunnen doen, maar hebben uw hulp nodig voor de laatste loodjes van dit project, het verder op te bouwen, bekend te maken en uit te breiden.
Omdat we al gestart zijn, bent u van harte welkom om bij ons op de baan een kijkje te komen nemen. We zitten  in Apeldoorn aan de Prinsenweide 79A. 
Wilt u doneren en ons project daarmee steunen? Bij een donatie van €100,00 of meer ontvangt u 10 % korting op een 10-ritten kaart en bij een donatie vanaf € 500,00 wordt uw naam vermeldt op een plaquette bij de baan!