Dieren   

Aangemaakt door :

Het knuffelkuiken

Locatie:

Hoogkarspel, Nederland

Vanaf 2020 is het verplicht om vakbekwaam te zijn voor het houden en fokken van dieren. Omdat ik kuikentjes neerzet bij scholen en verpleeghuizen moet ik voldoen aan deze wetgeving. Deze cursus kost 1000 euro. De stichting heeft dit bedrag niet, dus daarom mijn noodkreet voor je hulp! Help de stichting!

BELANGRIJK BERICHT!!!!!!


Wat ooit begon als het neerzetten van een broedmachine bij een verpleeghuis en school. Is nu uit gegroeid tot de grootste uitleen stichting voor broedmachines.

Het leek mij leuk om een keer kippeneieren uit te broeden.. Dit project deed ik samen met bewoners van een verpleeghuis waar ik werkzaam was. De mensen vonden het geweldig. Een dochter van een bewoner vond dit een zeer leuk initiatief en wilde graag de broedmachine lenen voor haar klas waar ze docent was.

Het zaadje voor de stichting is geplant. Al snel kwamen er meer aanvragen binnen. Er kwamen meer mensen naar de stichting om te helpen bij het plaatsen van de machines. Ook hebben we expertise in huis gehaald om de verzorging van de dieren te waarborgen en het welzijn te verbeteren.


Nu zetten we elk jaar op tientallen locaties broedmachines en kuikens neer.

Helaas is het voorbestaan van de stichting in gevaar. Vanaf 2020 moet ieder die dieren fokt, verkoopt of opvangt een bewijs van vakbekwaamheid hebben.

Deze cursus wil ik met alle liefde doen! Want de blijdschap die er is bij de kinderen en de ouderen is onbeschrijfelijk!


Wil je me helpen om het bedrag voor de cursus bij elkaar te sparen? Elke donatie is welkom!

Als je het niet voor mij doet, doe het dan voor de honderden eenzame ouderen in Nederland en de kinderen waar educatie zo belangrijk voor is!

€ 282 van € 1.000
28.2% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.