Vakantie geldt voor iedereen

Vakantie geldt voor iedereen

Maatschappij

Created by :

st. Kom over en help

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

st. Kom over en help
€ 0 of € 10.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Voor ons is vakantie een tijd van rust, ontspanning en bezinning. In landen als Oekraïne en Albanië is een zomervakantie voor de meesten onhaalbaar. Overleven is de eerste prioriteit. Kinderen en ouders zitten vast in een cirkel van armoede, isolatie en eenzaamheid. Kom over en help haalt ze hieruit.

Het zijn met name de kinderen met een beperking, hun moeders en kinderen in uitzichtloze thuissituaties die een periode van rust en heling goed kunnen gebruiken. Tientallen zomerkampen in onder andere Oekraïne, Moldavië en Albanië openen daarom hun deuren voor deze mensen.

Kinderen met een beperking, die in het dagelijkse leven op geen enkele manier meetellen, ontdekken hun waarde. Moeders, uitgeput door de nooit aflatende zorg, vinden rust en een luisterend oor. Een zomerkamp is vaak het begin van langdurige en structurele hulp.

Wij gunnen iedereen een periode van rust en warmte, of je nu een beperking hebt, arm bent, verslaafde ouders hebt, of moe bent van het gevecht te moeten overleven. Vakantie geldt voor iedereen.