Gezondheidszorg   

Created by :

Usher actie Rijnsburg

Location:

Rijnsburg, Nederland

Usher actie 2020

Ook dit jaar willen we geld inzamelen om bij te dragen aan de doelstelling van Stichting Ushersyndroom: in 2025 is Ushersyndroom behandelbaar! Dit kunnen we niet zonder jouw hulp. Help je mee deze doelstelling waar te maken? Alle donaties zijn welkom.

Weet jij wie er voor je staat? Voor mensen met Ushersyndroom is dit niet altijd vanzelfsprekend!


Het Ushersyndroom is een zeldzame erfelijke aandoening waarbij gehoor en zicht worden aangetast. Uiteindelijk worden mensen

met Ushersyndroom doof en blind. Een medicijn is in ontwikkeling maar daar is geld voor nodig.

De doelstelling van Stichting Ushersyndroom is dat in 2025 Ushersyndroom behandelbaar is!


Onze vriendin Liesbeth heeft ook Ushersyndroom. Het vooruitzicht dat in 2025 deze erfelijke aandoening behandelbaar is, is voor

haar en haar lotgenoten echt een houvast. Het medicijn moet er komen. Hoe sneller, hoe beter!


Daarom organiseren wij een feest om geld in te zamelen voor Stichting Ushersyndroom. De kaarten voor dit feest zijn inmiddels uitverkocht.Tevens proberen we via sponsoring en donaties zo veel mogelijk geld op te halen.

Doneer jij mee om de doelstelling van Stichting Ushersyndroom waar te maken? Klik dan op de button 'doneer'. Het wijst zicht vanzelf.

Alvast bedankt!https://usher-actie-rijnsburg.jimdosite.com/NB: Donaties zijn fiscaal aftrekbaar. Een rekening is mogelijk, maar is niet noodzakelijk zolang je dit middels een schriftelijk stuk kunt aantonen (bankafschrift).

€ 1.725 of € 5.000
34.5% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Vianen flowers a year ago Goed hoe jullie je inzetten hiervoor! Ondersteunen we van harte en nog veel succes toegewenst!
€100
Anonymous a year ago
€5
Hyon a year ago
€50
Bob a year ago
€25
Vianen flowers a year ago Goed hoe jullie je inzetten hiervoor! Ondersteunen we van harte en nog veel succes toegewenst!
€100
Anonymous a year ago
€5
Hyon a year ago
€50
Bob a year ago
€25