Usher actie 2019

Kies jij voor doof of blind? Mensen met Ushersyndroom kunnen niet kiezen. Zij worden doof én blind. Alleen het idee al maakt je angstig. Daarom moet er snel een medicijn komen en daar zamelen we zo veel mogelijk geld voor in! Doe je mee?

Gezondheidszorg

Created by :

Usher actie Rijnsburg

Location:

Rijnsburg, Nederland

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Weet jij wie er voor je staat? Voor mensen met Ushersyndroom is dit niet altijd vanzelfsprekend!

Het Ushersyndroom is een zeldzame erfelijke aandoening waarbij gehoor en zicht worden aangetast. Uiteindelijk worden mensen met Ushersyndroom doof en blind. Een medicijn is in ontwikkeling maar daar is geld voor nodig!


Onze vriendin Liesbeth heeft ook Ushersyndroom. Zeker in een donkere ruimte is het voor haar heel moeilijk om te zien wie er voor je staat. Daarom organiseren wij een Mask Party met het thema: "do not forget your mask!". Met een ‘masker’ op ervaren we een beetje wat zij altijd heeft.


Dit feest zal plaatsvinden op 30 maart 2019. De feestavond kost 50 euro. Het wordt een avond om nooit te vergeten. Alle opbrengst gaat naar Stichting Ushersyndroom. 

Kun je niet komen en/of wil je meer doneren? Dat kan hier!


Wil je kaarten bestellen of heb je vragen? Stuur een mail naar usheractierijnsburg@hotmail.com


Wil je meer weten over Ushersyndroom: www.ushersyndroom.nl


Ps: Donaties zijn fiscaal aftrekbaar. Een rekening is mogelijk, maar is niet noodzakelijk zolang je dit middels een schriftelijk stuk kunt aantonen (bankafschrift).