Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Unravel 2019

Locatie:

Den Haag, Nederland

Een nieuwe generatie in Nederland staat op om hun verhalen te vertellen! En dus is er nu 'Unravel', een interdisciplinaire voorstelling met theater, zang en dans, geïnspireerd door persoonlijke ervaringen van LHBTQ+ jongeren van kleur.

Een nieuwe generatie in Nederland staat op om hun verhalen te vertellen! En dus is er nu 'Unravel', een interdisciplinaire voorstelling met theater, spoken word, zang en dans, geïnspireerd door persoonlijke ervaringen van LHBTQ+ jongeren van kleur.


Het idee

'Unravel' is bedacht door Hindostaanse jongeren en staat voor het ontrafelen van je identiteit en geschiedenis. De eerste versie van 'Unravel' is in juni 2018 opgevoerd in Theater aan het Spui in het kader van 145 jaar Hindostaanse Immigratie, maar na deze succesvolle avond vonden zij dat er nog veel meer te vertellen was. Ze hebben het stuk herschreven met als doel een nieuwe première in 2019. 

Met dit stuk willen ze een verhaal vertellen waarin de persoonlijke ervaringen van tweede generatie Surinaams-Nederlandse jongeren centraal staan.


Waarom

Unravel is een interdisciplinaire voorstelling met theater, zang en dans geïnspireerd door persoonlijke ervaringen van LHBTQ+ jongeren. De voorstelling is bedacht door Anysha Bharos en Nazrina Rodjan. Zij willen je stimuleren je eigen identiteit en geschiedenis te ontrafelen, want vele van ons zien zichzelf niet vaak genoeg terug in moeilijk bespreekbare onderwerpen als queer zijn. Wij willen taboes doorbreken, verschillende geloven en afkomsten bespreekbaar maken, maar ook een herkenbare omgeving zijn. 


Steun ons!

Om deze voorstelling in verschillende theaters te spelen in o.a. Den Haag, Rotterdam en Amsterdam hebben we jouw hulp nodig! We hebben al een geweldige cast & crew die dit verhaal tot leven willen brengen, maar om dit echt voor elkaar te krijgen hebben we financiële steun nodig voor het volgende:

- Huur repetitieruimtes 

- Techniek

- Vergoeding acteurs, stagemanagers, moderator

- Zaalhuur


Laat je support zien door te doneren in ruil voor mooie tegenprestaties. Zo zetten we samen een fantastische voorstelling neer!


Tegenprestaties

€ 5 of meer.

Een digitaal bedankje en je wordt op de hoogte gehouden!


€15 of meer:

Een digitaal bedankje + je wordt op de hoogte gehouden + een persoonlijk bedankje van een van onze crewleden!


€30 of meer: 

Je krijgt een A5 art print (zonder lijst) van het schilderij 'Kissing Brides' + 1 ansichtkaart gemaakt door illustrator Nazrina Rodjan thuis opgestuurd!  Zie voorbeeld: https://www.instagram.com/p/BlDPzv8H2c7/?utm_source=ig_web_button_share_sheet


€60 of meer: 

Je krijgt een A5 art print (zonder lijst) van het schilderij 'Kissing Brides' + 2 ansichtkaarten + een verrassing thuis opgestuurd


€120 of meer: 

Je krijgt een A5 art print (zonder lijst) van het schilderij 'Kissing Brides' + een geïllustreerde totebag (je mag kiezen uit 3 ontwerpen) + een verrassing thuis opgestuurd.


€240 of meer:

Je krijgt een A5 art print (zonder lijst) van het schilderij 'Kissing Brides' thuis opgestuurd +

Je krijgt een eigen digitale portrettekening gemaakt door illustrator Nazrina Rodjan. Zie: www.instagram.com/hiddenlionstudio voor voorbeelden van haar werk.


€460 of meer:

Je krijgt een A5 art print (ingelijst) van het schilderij 'Kissing Brides' thuis opgestuurd +

Je krijgt een ingelijste illustratie/schilderij op max. A3 formaat gemaakt door illustrator Nazrina Rodjan. Wat het precies wordt mag je zelf kiezen!


€920 of meer: 

Je krijgt een A3 art print (ingelijst) van het schilderij 'Kissing Brides' + 

De Unravel cast komt naar jouw evenement om delen van het stuk op te voeren en helpt met het op gang brengen van een gesprek over de thema's die aan bod komen.


€ 1.135 van € 4.000
28.4% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.