Wens   

Aangemaakt door :

Sydney Grünewald

Locatie:

Palma, Spanien

Engels: Zie hieronder!


Zoals de meesten van jullie weten, is het onze droom om naar Spanje te emigreren.

Onze grootste wens is dat onze Dalmatische prinses Lou (13 jaar) dit nog kan meemaken. Ze houdt van de zon, het strand en de warmte! Ze rent nog steeds als een jonge pup en zodat ze het nog allemaal bij ons kan beleven, willen we dit jaar graag wandelen.

Volgens de toepasselijke vluchtrichtlijnen zouden we Lou en Taco moeten afsluiten met kalmerende middelen om met het vliegtuig te mogen reizen, we kunnen en willen gewoon niet verwachten dat onze lieveheersbeestjes dit doen, dus het zal essentieel voor ons zijn om ze met de auto naar Spanje te laten reizen.

Daar is natuurlijk ook een niet onbelangrijke som geld voor nodig.

Zoals zoveel anderen heeft Corona een paar obstakels in de weg gelegd en we zijn meer dan dankbaar voor alle steun!

We willen voor het geld dat we hebben ontvangen een busje / camper kopen om de reis naar Spanje zo aangenaam mogelijk te maken voor de honden.

De eerste dagen daar wilden we in de bus / camper wonen tot we iets leuks vonden om mee te leven.

Elke euro brengt ons een beetje dichter bij ons doel, en zelfs als je ons niet met geld kunt steunen, helpt het ons ook om dit bericht gewoon te delen of een like daar achter te laten.

Als blijk van onze dankbaarheid wordt iedereen die ons wil steunen uitgenodigd in ons Napolitaanse restaurant "Jardines Napoli", dat zijn deuren opent zodra de huidige situatie het toelaat.

Het gedoneerde geld wordt de eerste dagen uitsluitend gebruikt voor de verhuizing, de emigratie en de zorg voor ons en onze twee harige vriendjes.

We willen iedereen bedanken die ons een handje helpt op deze weg!Alles wat we hebben gekregen en niet nodig hebben, wordt daar aan een dierenasiel gegeven, omdat we allebei alleen dieren van de straat een thuis bieden. En de twee zullen zeker niet de laatste zijn.

Zodra alles klaar is, zullen we hier communiceren waaraan we het geld hebben besteed.


Jouw Sydney, Beverly, Lou en Taco


Zoals velen van jullie weten, is ons grootste doel verhuizen naar Spanje. Onze grootste wens zou zijn dat onze 13-jarige Dalmatiër deze droom bij ons zal beleven. Ze houdt van de zon, de warmte en het strand. Gelukkig zoomt ze nog steeds rond als een puppy maar omdat ze al een oudere dame is, willen we dit land echt verlaten tegen het einde van 2021.

Vanwege de huidige vluchtrichtlijnen zouden zij en onze andere pup van gemengd ras Taco met medicijnen moeten worden ingeslapen als we naar Mallorca zouden vliegen. Wij zijn bang dat ze het niet zullen overleven en om de reis zo comfortabel mogelijk te maken voor onze huisdieren, zullen we met de auto moeten reizen. Net als al het andere in het leven, brengt dit plan veel kosten met zich mee.


Net als zovelen van jullie hadden we financieel veel te kampen tijdens deze wereldwijde pandemie, dus het was niet gemakkelijk om veel geld opzij te zetten.

Het door u ontvangen geld wordt alleen gebruikt voor de betaling van het transport, de dierenartsrekeningen en de eerste dagen dat u in het buitenland verblijft.

Elke cent wordt zo gewaardeerd en zal ons helpen een klein stapje dichter bij ons doel te komen. Het overtollige geld dat we niet nodig hebben, wordt gedoneerd aan een plaatselijk dierenasiel dat straatdieren ondersteunt, net als het onze, en we zullen openlijk delen waarvoor het geld is gebruikt.

We zijn zo dankbaar voor elk klein beetje steun

Veel knuffels en kusjes€ 635 van € 3.000
21.2% gefinancierd
101 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.