Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Uit de oude Koektrommel

Locatie:

, Nederland

Uit de oude Koektrommel heeft de afgelopen jaren al behoorlijk naamsbekendheid verworven in genealogieland. Om het voortbestaan van de website zeker te stellen is uw steun hard nodig.Over Uit de oude Koektrommel


‘Hoe belangrijk kan het zijn te weten waar jouw wortels liggen. Je bent wie jouw voorouders waren.’


Op uitdeoudekoektrommel.com vindt u onder meer items met betrekking tot genealogie en geschiedenis, aangevuld met familieverhalen. Zelf ben ik een groot voorstander van het, bij voorkeur kosteloos, openbaar toegankelijk maken van digitale bronnen ten behoeve van genealogisch onderzoek. Op die manier komt stamboomonderzoek ook binnen handbereik te liggen van belangstellenden met een financiële of mobiele beperking. Met de op mijn website gepubliceerde informatie en vele links naar genealogische bronnen probeer ik de spreekwoordelijke duit in het zakje te doen.


Kosten onderhoud

Dagelijks weten genealogische onderzoekers uit de hele wereld de weg te vinden naar Uit de oude Koektrommel. Dat is natuurlijk fantastisch! Het toenemende verbruik van dataverkeer en het onderhoud van de website brengen echter de nodige jaarlijks terugkerende kosten met zich mee. Ondanks de getroffen maatregelen om deze kosten te beperken zal uitbreiding van het hostingpakket op korte termijn onvermijdelijk zijn. Dit betekent een onzekere toekomst voor de website.


Waarvoor wordt uw donatie gebruikt?

Draagt u Uit de oude Koektrommel een warm hart toe? Elke donatie, groot of klein, is van harte welkom. Al het ingezamelde geld zal worden gebruikt voor het onderhoud van de website en het bekostigen van een uitgebreider hostingpakket. Uitbreiding van het pakket biedt bovendien de mogelijkheid om de bestaande plannen voor innovatieve genealogische projecten te kunnen realiseren. Dit komt op zijn beurt weer ten goede aan de genealogische onderzoeker.


€ 813

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.