u bepaalt het lot van een dier

u bepaalt het lot van een dier

Maatschappij

Created by :

Stichting dierenvoedselbank de Gouden Poot

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 20 of € 1.500
1.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Omdat een dier zijn eigen lot niet kan bepalen, maar u kunt dat wel.


Wij gaan het gevecht aan met de bewindvoerders, VKB, GKb of noem maar een instantie  op. Een dier hoort bij zijn baas en niet in een asiel.

Stichting dvb De Gouden Poot, heeft uw hulp nodig om zijn werk te kunnen blijven doen.  Elke even maand komen de vrijwilligers aan de deur bij de ingeschreven baasjes.  Zij nemen voer, een nieuwe mand , snoepje , snacks, deken of noem maar op mee. Alles gedoneerd!

Het belangrijkste is voer voor de hond, kat, konijn, cavia, papegaai, vissen of reptiel. En dat is in grote hoeveelheden nodig bij ons, omdat wij meer dan 2000 dieren helpen in de drie noordelijke provincies.

Er zijn uiteraard strikte regels, want wij moeten verantwoord met uw gedoneerde geld om gaan. Fokkers of mensen die een dier aanschaffen, terwijl ze al in de financiële  problemen zitten,  vissen naast het net.  Ook mensen die gebruik maken van een andere dvb ,  worden niet bij ons aangenomen. Het contact tussen de diverse dierenvoedselbanken is goed! Want... met samenwerken bereik je meer!!Kunt u ons helpen met een financiële donatie,want u bepaald het lot van de dieren!!