Tussen hoop en vrees

Wij zijn stichting zwerfhonden Turkije, wij halen geen dieren naar de EU of andere landen. Wij helpen in het land zelf, denk aan steriel maken van de dieren, operaties ter plekke door aanrijdingen. Inentingen en voer. Onze zwervers hebben geen dak boven hun hoofd en dat willen wij ze gaan bieden, maar daar is geld voor nodig heel veel geld. Wij willen een eigen stuk grond kopen en daarop een eigen asiel bouwen. Zodat ze in alle rust kunnen herstellen van operatie's en dergelijke. en niet het gevaar lopen om afgeschoten te worden.

Dieren

Created by :

stichting zwerfhonden Turkije

Location:

, Turkije

€ 0 of € 25.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

tussen hoop en vrees

Even voorstellen wij zijn stichting zwerfhonden Turkije, wij doen als 1 van weinige Stichtingen geen adoptie in een EU of andere land. Wij helpen in het land zelf, door sterilisatie, voer,inentingen, en operatie's Onze zwervers leven in en op de straat en hebben geen onderkomen, daar sparen wij hard voor, en daar is veel geld voor nodig.Denk eerst aan het eigen stuk grond wat er gekocht moet worden, waarom wij dat eigen stuk grond willen hebben? wij kunnen dan de dieren op hun eigen plaats houden, hun verzorging geven steriliseren, en een warme plek aanbieden. Help ons en onze stichting geef de zwervers een eigen stukje grond.