Triathlon voor weeskinderen

Triathlon voor weeskinderen

Maatschappij

Created by :

Triathlon voor weeskinderen

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 5.292 of € 5.000
105.8% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Ik ben Mario Hofstede, getrouwd met Renate en vader van 2 fantastische zoons. Zolang ik me kan herinneren, ben ik dol op sporten en houd ik wel van een uitdaging. Nu ga ik mijn liefde voor sport en mijn hart voor een goed doel (weeskinderen in India) combineren in een enorme uitdaging: de Olympische triathlon.

Een paar jaar geleden sprak de oprichter van Abba Childcarebij ons in de kerk over zijn stichting. Zijn verhaal, de filmpjes en de passie die deze man heeft voor weeskinderen en weduwen in India raakt ons diep. Hoe hij zijn liefde voor wezen en weduwen praktisch maakt in deze stichting door ook de lokale bevolking te laten helpen en ze tegelijkertijd ook een toekomst te geven, sprak enorm aan.

Abba Childcare plaatst een verstoten kindje in een adoptiegezin dat een akker krijgt om een eigen bestaan op te bouwen. Zo krijgt dit kind een papa en mama en samen krijgen ze een hoopvolle toekomst. Twee vliegen in één klap dus. Je geeft een kind een familie en die familie een hoopvolle toekomst! De akkers die Abba Childcare aan zo’n adoptiegezin geeft kosten €1000,-

Sinds die tijd sponsoren we een kindje en een familie, maar het bleef knagen, ik wilde graag meer doen, vandaar nu mijn droom:
Ik ga mezelf aankomend halfjaar fysiek afmatten en vraag jullie om mij (abbachildcare) te sponsoren. Als het doel van €5000,-  gehaald is, lever ik als tegenprestatie dat ik in juni of juli 2017 een triathlon ga volbrengen met olympische afstanden. 1,5 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen. Dus doneer gul en spread the word!

Via deze site zal ik jullie op de hoogte houden van mijn trainingen en nieuws geven over de stichting. Verder zal, zodra bekend, de datum van de triathlon op de site komen.