Trashdating

Met zoveel mogelijk mensen de wereld mooier maken omdat het leuk is!

Maatschappij

Created by :

Trashdating

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Droom jij ook van een wereld waarin mensen met plezier hun omgeving mooi maken omdat het leuk is? Help ons dan mee om  tussen nu en 1 augustus 2018 minstens 500 mensen te bereiken en te enthousiasmeren om hun omgeving weer afval vrij te krijgen. We gaan trashdaten, troepvissen, op de meest vervuilde kades opruimfeestjes houden met fantastische DJ's en houden een trashdatecompetitie tussen verschillende steden in Nederland. Met andere woorden, we combineren het aangename met het nuttige door van het opruimen van afval een sociale, ontspannende en leuke activiteit te maken en hopen dat we op die manier een trend kunnen zetten die zich als een (anti)olievlek verspreidt.

Om dit te kunnen doen zouden we het geweldig vinden als jullie naast jullie fysieke aanwezigheid ook een donatie zouden willen doen, zodat we kunnen investeren in de website, in advertentiegelden en in de organisatie van zoveel mogelijk leuke en verbindende activiteiten om mensen op een speelse manier samen te brengen en de wereld een stukje mooier te maken.