Traplift voor Sylvie-Ann

Traplift voor Sylvie-Ann

Maatschappij

Created by :

Traplift voor Sylvie-Ann

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 385 of € 10.000
3.9% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

YES! Na een aantal jaar heel hard werken en sparen kunnen we eindelijk ons eigen huis kopen. Blijer kunnen we niet worden! Nu hebben we in ons huurhuis een traplift, omdat ik niet de trap op kan komen anders. Deze lift is van de WMO. In ons eigen paleisje moet er ook een traplift komen. We dachten, doen we even, tot we behoorlijk schrokken van de prijs.

We hebben contact gehad met de woningbouw, en met de WMO, maar de huidige traplift meenemen is geen optie. Mede omdat het niet past, maar ook omdat de WMO zegt dat we nu een adequaat huis hebben en dus van hen geen andere traplift gaan krijgen in ons eigen huis. We wilden proberen dit via een bouwdepot voor elkaar te krijgen, maar omdat dit pas einde van het jaar bekeken kan worden, zou dat betekenen dat ik een jaar lang niet boven kan slapen in ons eigen bed. De optie om een traplift op afbetaling aan te schaffen is geen optie omdat er dan een kans is op een BKR registratie en dan de hypotheek misschien niet verstrekt kan worden.

Kortom, we hebben besloten jullie hulp in te roepen! Wie wil en kan ons helpen, zodat we van ons nieuwe, eigen paleisje ook een echt thuis kunnen maken en ik ook de bovenverdieping kan gebruiken?! Want ik zou het echt heel erg fijn vinden om mijn dochters van drie en zes zelf naar bed te kunnen blijven brengen. Alvast ontzettend bedankt! Liefs Sylvie-Ann