Touched by Love

Love drives away all fear

Maatschappij

Created by :

Touched by Love

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Als massagetherapeut werk ik met veelgebroken vrouwen (en mannen). Vrouwen die een verkrachting, aanranding ofmishandeling hebben meegemaakt stappen vaak bij mij over de drempel om hunverhaal te doen en in de hoop dat ze herstel vinden voor de trauma’s die ze inhun lijf en hun hart hebben. In mijn werk counsel ik die vrouwen met PTSS,Dissiocatieve identiteitsstoornissen, etc naar het houden van zichzelf.Daarnaast geef ik les vanuit mijn eigen bedrijf en samen met een geweldigeorganisatie over grenzen, zelfverdediging, zelfhaat/-liefde, seksuelevoorlichting, intimiteit, hygiene, soa’s. Dit gebeurt vanuit het concept dat demeiden/vrouwen/mannen weer van hun zelf leren houden en ontdekken dat ze nietlanger waardeloos zijn, maar waardevol zijn. In mijn praktijk mag ik letterlijkdie mensen aanraken, van hun houden en vertellen dat ze geliefd zijn. Hierinzie je vrouwen langzamerhand herstellen. Vrouwen die DIS hebben leren hun persoonsdelenweer te heel te maken door Jezus heen. Mijn hart is om dit werk wat ik doedoor te geven op plekken waar het niet vanzelfsprekend is. 


Ik wil dit wat ik in Nederland magdoen – het mooiste werk van de wereld -, ook meenemen naar buiten en ik geloofdat dit Zuid Afrika is. 

Ik ga met verschillende scholen, organisaties (YFC, JMEO, King's Kids, Options Centre) samen werken om onderwijs en counseling te geven. 

Daarnaast ben ik ambassadeur van de Mooncup* een veilig en milieuvriendelijk alternatief voor tampons en maandverband wat in de sloppenwijken nauwelijks aanwezig is. Deze willen we gratis aan jonge dames in daar geven, zodat ze geen 5 dagen per maand hoeven te missen vanwege hun menstruatie en er minder meiden thuis blijven omdat ze de lessen niet kunnen inhalen. 
Hier heb ik de grote droom om 3000 euro voor te verzamelen. 3000 betekent = 150 meiden die naar school kunnen tijdens hun periode!
Help jij mee?!