Topsport-Wheeler voor Rens

Topsport-Wheeler voor Rens

Maatschappij

Created by :

Topsport-Wheeler voor Rens

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 305 of € 9.500
3.2% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Een nieuwe wheeler is de eerste stap voor Rens op weg naar de paralympische spelen in Tokyo van 2020.

Mijn doelAls wheeler behoor ik als 16 jarige al aan de top in Nederland. Op dit moment heb ik een bondsstatus en train ik in de nationale selectie op Papendal. Mijn ultieme doel is deel te nemen aan de paralympische spelen in Tokyo. Alleen meedoen is niet genoeg, ik ga voor een medaille! Het jaar 2018 wordt erg belangrijk voor me om dit doel te bereiken. Het is voor mij het jaar om tijdens de Europese kampioenschapen mijn tijden richting de wereldtop te brengen. In dat geval krijg ik een status als belofte en kan ik me gaan focussen op Tokyo. Echter, op dit moment rij ik in een geleende wheeler die te klein is voor mijn lichaam en niet al mijn kracht kan overbrengen op de baan.

Een nieuwe wheeler

Om goeie resultaten te boeken heb ik dus een nieuwe wheeler nodig. Deze wordt op maat gemaakt en is duur. Het kost alleen al 10 weken om hem te produceren. Om de wheeler te kunnen aanschaffen vraag ik om uw financiële steun.Helpt u me zodat ik een grote stap richting Tokyo kan maken?

Alvast hartelijk dank voor jullie donaties.

Rens van de Waterlaat


Voor meer informatie over mij en mijn doelen kunt u contact opnemen: rensvandewaterlaat@gmail.com