Anders   

Aangemaakt door :

Daan Walet

Locatie:

Tilburg, Nederland

Jarenlang helpt Addy ons al met onze blessures, sport- of werk-gerelateerd. Hij staat voor ons klaar van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Helaas... Addy is zwaar door de coronamaatregelen getroffen. Maandenlang mocht hij niet werken en viel zijn enige bron van inkomsten weg. Addy is tussen alle steunpakketten doorgevallen en hij heeft geen overheidssteun ontvangen. Dat is oneerlijk toch? Het is zelfs zo ernstig, dat hij zijn pensioenpotje moest aanspreken om de vaste lasten te betalen. €11.000 euro aan zorgvuldig gespaard geld weg. Addy's agenda is al zo vol, dat de schade inhalen ook niet gaat.


Iemand die zoveel voor anderen klaarstaat, verdient beter. Laten we daarom zeggen: het is nu onze beurt om Addy helpen. Als je zelf minder door Corona getroffen bent, doe een donatie. Dan kan Addy weer zonder zorgen verder met masseren. Alle beetjes helpen!

€ 1.050 van € 1.000
105% gefinancierd

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.