Ondernemerschap   

Created by :

Nathalie Sombroek

Location:

Alkmaar, Nederland

Ik ben Nathalie, 23 jaar en ik heb een droom. Een betaalbare, duurzame en flexibele werkruimte voor zzp-ers. Werken op een unieke locatie in de natuur. Daarom wil ik met jullie hulp een Tiny Thuispraktijk bouwen.

Wij zijn begonnen met de bouw!! (nog wel wat funding nodig maar het begin is er!Ik ben Nathalie, 23 jaar en ik heb een droom. Een betaalbare, duurzame en flexibele werkruimte voor zzp-ers. Werken op een unieke locatie in de natuur. Daarom wil ik met jullie hulp een Tiny Thuispraktijk bouwen. 
1. Een Tiny Thuispraktijk?

Voor veel kleine ondernemers in de regio is het lastig om een passende werkruimte te vinden. Onze minimalistische oplossing is een Tiny Thuispraktijk. Een Tiny House ingericht als kantoor/praktijkruimte én makkelijk verplaatsbaar. De ruimte wordt gebouwd op wielen en voorzien van een opslagruimte, bureau, toilet en minibar. Deze komt naast mijn Tiny House te staan.


Een jaar geleden hebben mijn vader en ik succesvol een Tiny House gebouwd. Na 9 maanden hard werken woon ik daar met veel plezier. Bovenstaand filmpje geeft een indruk van wat wij kunnen maken en hoe het er ongeveer van de binnen- en buitenkant uit komt te zien. Maar dan natuurlijk ingericht als praktijkruimte :).2. Waarom crowdfunding?

Alles is in huis… Een handige vader (ik ben onderhand ook iets handiger geworden), een bouwlocatie, tijd, een staanplaats, enthousiasme en een ontwerp. Na het bouwen van mijn Tiny House (project van €24.000) is het geld aardig op. Om de Tiny Thuispraktijk te realiseren hebben wij besloten een crowdfunding op te zetten. Nu is de tijd om het te doen.

Wil je ons steunen met het project? Dat kan vanaf €5. Doneren gaat makkelijk. 


3. Waar wordt het geld voor gebruikt?

De gehele bouw doen wij zelf. Ik kan zelf €2000 inbrengen. Daarnaast ga ik een dag minder werken om meer tijd te kunnen besteden aan de bouw :). 


Zodra er een bedrag van €2500 binnen is, gaan wij de trailer bestellen en kan de bouw beginnen!


De kosten kort op een rijtje:

- trailer €3630

- kozijnen en buitenkant €2000

- hout, isolatie en plaatmateriaal €2700

- dak €300

- compost toilet €850

- inboedel (minibar, bureau, kast) en overige kosten €10004. Doneren en komen kijken (bij mijn Tiny House of de bouw)

Iedere bijdrage, hoe klein ook, is zeer welkom. Je kunt ons ook steunen door de campagne te delen op social media of op een andere manier binnen je netwerk. 


Giften (gelieve aangeven in de omschrijving :))

Vanaf €25: Een rondleiding in mijn Tiny House onder het genot van een kopje vers gezette koffie of thee.

Vanaf €50: Een coaching sessie van een uur in de Tiny Thuispraktijk bij mijn vriend (stress- en burn-out coach). 

Vanaf €100: Een dag (8 uur) kosteloos gebruik van de Tiny Thuispraktijk inclusief koffie, thee en wat lekkers.


Sponsoring

Bedrijf? Vanaf €50 een vermelding op mijn website (geef dit aan bij je donatie)Updates Tiny thuispraktijk

Via Instagram (tinythuispraktijk) en mijn website (www.nathaliesombroek.com) kan je de voortgang bekijken en volgen. Daarnaast zal ik ook hier updates plaatsen. Mijn vader. De man die alles kan.

€ 1.310 of € 8.000
16.4% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.