Tim, Daan, Ruben en Eline lopen de CPC voor Stinafo

Wij sporten graag. We vinden het belangrijk dat je dat ook kunt doen als je een handicap hebt. Daarom halen we geld op voor kinderen met een handicap tijdens de CPC.

Kinderwelzijn

Created by :

Tim, Daan, Ruben en Eline van Holst

Location:

Den Haag, Nederland

€ 70 of € 150
46.7% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Veel kinderen met een handicap kunnen niet mee doen met een sportactiviteit: het sportaanbod is niet zo groot en de aangepaste materialen zijn vaak heel kostbaar. Stichting Nationaal Fonds Het Gehandicapte Kind, Stinafo, laat kinderen met een handicap niet aan de zijlijn staan!


Stinafo heeft sponsorlopers gevonden die voor dit mooie doel willen hardlopen. Stinafo zal de opbrengst besteden aan projecten die het bewegen en sporten voor kinderen met een beperking mogelijk maken. Zo zorgen we er samen voor dat iedereen de kans krijgt om mee te doen! Laat deze kinderen niet aan de zijlijn staan en steun de hardlopers van Stinafo!


Stinafo zet zich al meer dan 30 jaar met veel passie in voor kinderen met een handicap of chronische ziekte. Naast organisaties en stichtingen helpen we ook graag individuele kinderen om hun dromen waar te maken en hun wensen in vervulling te laten gaan. Stinafo wil deze jongeren een eerlijke kans geven. Dankzij onze donateurs is het mogelijk om te helpen bij bijvoorbeeld vervoersproblemen, financiële ondersteuning te bieden bij de aanschaf van hulpmiddelen, therapie en nog veel meer. Zodat ze kunnen meedoen en ook zij hun dromen waar kunnen maken!


Stinafo heeft de ANBI status en is een door het CBF erkend Goed Doel. Wil je meer informatie over wat Stinafo doet en welke mooie projecten we zoal financieren? Kijk op www.stinafo.nl."Laat kinderen met een handicap niet aan de zijlijn staan en steun deze hardloopactie!"