Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Daniël Weeke

Locatie:

Ubud, Indonesië

Vrijwilligerswerk in Bali bij het Yayasan Widya Guna project. Ik ga aan de slag als fysiotherapeut bij kinderen met een beperking. Zijn kunnen onze hulp goed gebruiken Gun jij deze kinderen een goede start te krijgen binnen de samenleving? Namens alle kinderen en mijzelf hartelijk dank!

Yayasan Widya Guna is een formele Indonesische non-profit organisatie en is opgericht door Ketut Sadia en Gill Rijnenberg. Haar deuren zijn in 2006 geopend. De Yayasan opereert onder de paraplu van het Stichting WINS, een Nederlandse stichting, die ook medewerkers heeft in de VS, Australië, Frankrijk en het VK.

Yayasan Widya Guna is nu een plek geworden waar Balinese kinderen een goede start in het leven kunnen krijgen. Kwetsbare, gehandicapte en andere kinderen die een helpende hand nodig hebben, krijgen de kans om een ​​goede opleiding te krijgen en onafhankelijk en verantwoordelijk te worden voor hun eigen toekomst. Naast het verstrekken van onderwijs, huisvesting en regulier eten, is er ook een ondersteuningsnet voor de kinderen die het nodig hebben.

 

In het begin zorgde de Yayasan voor 12 wezen en enkele zeer arme kinderen uit het dorp Bedulu. Dit is toegenomen tot meer dan 100 vanwege het aantal kansarme kinderen in de buurt en de open arm-filosofie die altijd ruimte biedt voor nog een kind. De faciliteiten en hulp zijn op een ongelooflijk inspirerende manier uitgebreid om aan de eisen te voldoen. De kinderen gaan in de ochtend naar de plaatselijke school en komen ’s middags naar de Yayasan. Omdat gehandicapte kinderen niet geïntegreerd zijn in de Balinese scholing, verwelkomt de Yayasan deze kinderen en biedt ze volledige educatie, therapie en ondersteuning in een aantal vormen.


€ 1.186 van € 2.000
59.3% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.