The Real Yeshua and Mary Magdalene Teachings

The Real Yeshua and Mary Magdalene Teachings

Maatschappij

Created by :

Full Colour Living

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Full Colour Living
€ 0 of € 5.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

We zijn hier om elkaar te helpen de weg terug te vinden naar het paradijs. Om de hemel hier op aarde te kunnen ervaren. De laatste jaren begeef ik me op een diepgaande en transformerende onderzoekende reis naar Origins, naar de bron van verhalen, van religies, de bron van onze onschuld, onze heelheid.

Ik geloof in Divine Timing en dat op het moment dat je er klaar voor bent er een nieuw deel van de waarheid voor je wordt belicht. Klaar om het waar te nemen, niet met je fysieke ogen, maar met je innerlijke oog, niet te luisteren met je fysieke oren, maar met je hart.

De verborgen Arameese teachings van Yeshua en Maria Magdalena bevatten de sleutels voor het openen van de zeven poorten van het ecstatisch vuur, jouw seksuele energie, je vitale levenskracht. Het Aramees was de eerste wereldtaal, en Yeshua zijn oorspronkelijke teachings waren in het Aramees, in de vertaling hiervan in later tijden is zoveel verloren gegaan en "ontkracht" of verkeerd vertaald. Het Aramees was een heilige taal, waarvan de klanken, de vibraties een bijzondere werking hebben op ons energielichaam.

Op dit moment word ik zelf meegevoerd in de oude Arameese teachings van Yeshua en Mary Magdalene, de teachings die uit de huidige heilige boeken zijn weggelaten maar die juist de essentie bevatten van het alchemistische huwelijk van het mannelijke en het vrouwelijke en de sleutels bevatten van onze terugkeer naar het paradijs.

De teachings van Dale Allen Hoffmann hebben me flink door elkaar geschud maar resoneren enorm en ik zou hem heel graag naar Nederland willen halen voor een bijzonder alchemistisch retreat en individuele toningsessies. Om dit mogelijk te maken zullen er uiteraard bepaalde kosten moeten worden gedekt en ik kan en wil dit niet alleen dragen, ik heb hier een speciale crowdfunding voor opgezet.

Laten we dit met zijn allen mogelijk maken, ik geloof erin dat het de tijd is om de waarheid boven te laten komen en we er klaar voor zijn om alles wat we dachten te weten los te laten. Sponsoren vanaf 100 euro zullen een digitale opname krijgen van het retreat.


Mocht het totaalbedrag wat werkelijk nodig is voor de onkosten (5000 is een maximaal bedrag) niet gehaald worden, dan is je donatie vanaf 50 euro zeker niet verloren, je krijgt dan het volledige digitale pakket van Dale Allen Hoffmann met meer dan 40 uur audio en video van zijn Arameese teachings en zijn revolutionaire  boek. Donaties onder de 50 euro zullen we een passend cadeau sturen als dank en blijk van vertrouwen. Want het woord  en de wijsheid verspreiden, dat is waar het uiteindelijk om gaat!