The Motown Movement

Duurzame huisvesting toegankelijk maken voor iedereen.

Maatschappij

Created by :

The Motown Movement

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Ben je ook de hoge energie- en gasrekeningen zat? Wij willen je helpen deze rekeningen omlaag te brengen met ons project dat duurzame huisvesting toegankelijk maakt voor iedereen. Gestart door 3 ambitieuze architectuur studenten van TU Delft, vecht The Motown Movement tegen klimaatverandering met Do-It-Yourself methodes en Low-Budget oplossingen. Om onze ideeën te bewijzen is er een demonstratie huis in Detroit, de stad van de wederopbouw, op 1995 Ford Street HOPE village, omgetoverd tot een showcase, een urban farm/school garden en een community resource center.


In augustus sloeg helaas het noodlot toe, toen een grote brand een groot gedeelte van de kelder en begane grond verwoestte. De schade is enorm, waardoor grote herstelwerkzaamheden nodig zijn om het project te laten slagen.

Wij zijn 7 nieuwe studenten van de TU Delft die zich dit half jaar inzetten voor de strijd naar duurzame huisvesting als the Motown Movement. In het komende halfjaar gaan wij het demonstratiehuis helemaal herstellen en futureproof maken zodat het huis menig mens en inwoner van Detroit kan inspireren. Wij hebben daarom jullie hulp hard nodig om het project af te ronden en vol goede moed verder te gaan!

Wil jij je steentje bijdragen aan de toekomst van duurzaam wonen, en deze voor iedereen toegankelijk maken? Zie dan voor meer informatie over dit project www.themotownmovement.com en volg ons op facebook, instagram en twitter!

Bedankt!