The CMW Family

Amerika 2017

Sport

Created by :

The CMW Family

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Hallo allemaal,  

Ik ben Ilona van Rijsingenen ik ben 20 jaar. Ik dans nu voor het 4e seizoen bij CMW Studio inEindhoven. De eerste 3 jaar heb ik in The JuniorZz gedanst en sinds vorig jaar dansik mee met The CMW Family. Sinds ik bij Carlton dans heb ik al veel van mijndromen waar kunnen maken: Nederlandse, Europese en Wereldkampioenschappen,Holland’s Got Talent en verschillende grote optredens.
Mijn grootste droomsinds dat ik dit doe is om ooit in Amerika te kunnen dansen en deze zomer ishet dan eindelijk zo ver. Ik heb de kans om in augustus in Phoenix (Arizona)mee te doen aan de grootste HipHop wedstrijd van de wereld, samen met mijn teamThe CMW Family!  

Op 5 maart 2017 hebben wemeegedaan aan HipHop Internattional Netherlands. Hier wisten wij de 1eplek te behalen waardoor wij onszelf hebben gekwalificeerd, met nog 2 andereteams van CMW Studio (The Fire en The SlayerZz), voor het Wereldkampioenschapin Phoenix (Arizona). Hier doen de beste groepen van de wereld aan mee. Bekendeinternationale artiesten zoals: Usher, Justin Bieber, Missy Elliot, JenniferLopez, Jason Derulo, Ne-Yo, Omarion etc. zullen hier aanwezig zijn omnatuurlijk te genieten maar ook om eventuele dansers uit te kiezen voor dewereld.  

Maar zo’n droom kostnatuurlijk niet niks en we moeten het allemaal zelf bekostigen. Daarom zijn wijindividueel en met de hele dansschool bezig met verschillende sponsoracties omonze droom waar te kunnen maken. En op deze manier wil ik jullie ook om hulpvragen.  

Wil jij mij helpen om mijndroom waar te kunnen maken? Doneer dan nu!  

Alvast heel erg bedankt, 
Ilona van Rijsingen