Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Arwin De kam

Locatie:

, Thailand

op 15 februari gaan een groep van mijn klasgenoten en ik naar Thailand, met name een klein stadje genaamd Khura Buri. Ikzelf en de groep zullen daar 10 dagen blijven. In die 10 dagen bezoeken we een lokale school en veel Thailand-kinderen die het nodig hebben. Tijdens dit bezoek zullen we ze op verschillende manieren helpen, waaronder Engels leren en een tuin voor hen bouwen. Om hen in hun toekomst verder te helpen, hebben we als school besloten dat elk lid dat naar deze reis gaat minstens 200 euro moet inzamelen. Om dit doel te bereiken, heb ik besloten om een sponsorzwem te doen. In deze sponsorzwem zwem ik voor 5K en wil ik graag dat sommigen van jullie, die zo vriendelijk zijn om geld te doneren voor dit goede doel, mij sponsoren door deze zwempartij. Al het gedoneerde geld gaat naar de kinderen in nood in Thailand, om hun levensomstandigheden te verbeteren en hen voor te bereiden op een betere toekomst.


Op 15 februari ga ik met een groep klasgenoten naar Thailand voor ons CAS-project. Tijdens deze reis bezoeken we verschillende scholen met kleine kinderen in nood. Om hen zo goed mogelijk te helpen, moesten we allemaal geld inzamelen. Daarom besloot ik om geld in te zamelen door 5K te zwemmen.
€ 30 van € 200
15% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.