Tessa van der Tol - Kinderen helpen in de Filipijnen - Worldmapping

Tessa van der Tol - Kinderen helpen in de Filipijnen - Worldmapping

Maatschappij

Created by :

Tessa van der Tol - Kinderen helpen in de Filipijnen - Worldmapping

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 700 of € 1.000
70% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

* De zomer van 2016 is anders...

Kinderen in de Filipijnen hebben het een stuk slechter dan ik hier in Nederland. Daarom ga ik in Augustus 2 weken met een vrijwilligersreis van Worldmapping op pad om daar te helpen.


* Waarom heb ik geld nodig?

Mijn ouders betalen het vliegticket en het 'fun' gedeelte van de reis (want we gaan ook plezier maken). Het geld wat nodig is voor de projecten, DAT is waar ik verantwoordelijk voor ben. Worldmapping regelt de financiën. Het is mijn doel om 1000 euro bij elkaar te verzamelen. Ik werk zelf al hard aan het verdienen van geld door te werken bij Kookje Eetwinkel (super leuke traiteur in Utrecht), springen mijn opa/oma's/ooms en tantes bij EN vraag ik jou om mij te helpen via WhyDonate.


* Welk vrijwilligerswerk ga ik doen in Cebu?

We gaan in verschillende projecten aan de slag, gericht op kinderen, jonge mensen en kwetsbare gezinnen. We lopen een dag mee met een lokale jongere om te ervaren hoe het is om hier op te groeien via de Bidlisiw Foundation. We leren 'special children' (kinderen met een beperking) dat ze werkelijk bijzonder zijn. We bezoeken een vuilnisbelt en de families die hier wonen; voor hen organiseren we een dag met leuke activiteiten. In 2013 werd Cebu ook getroffen door Tyfoon Yolanda, waardoor veel verwoest is. Wat we precies gaan doen qua opbouw is nog niet duidelijk, maar wel dat we hier werkzaamheden gaat uitvoeren.


* Wie ben ik?

Mijn naam is Tessa van der Tol, 17 jaar en ik woon en studeer in Utrecht. Ik zit nu op het MBO en wil politieagent worden. In mijn vrije tijd spreek ik graag met mijn vriendinnen af en ik speel voetbal in de MeidenA1 van DVSU. Van huis uit heb ik al vele reizen gemaakt en toen ik 14 was heb ik een vrijwilligersreis met Worldmapping naar ZuidAfrika ondernomen (daarvan is ook de foto die u ziet). Dat heeft veel indruk gemaakt en nu ik 3 jaar ouder ben, wil ik weer goed doen. Deze keer in de Filipijnen.


* Waarom via WhyDonate?

Verschillende mensen hebben al gevraagd of ze me kunnen SPONSOREN. Geweldig dat iedereen me zo wil helpen! WhyDonate maakt het als platform makkelijk om mobiel te betalen en ze doen de administratie. Daarvoor vragen ze wel een kleine fee (zie ook de website van WhyDonate). Ook is mijn actie zo makkelijk deelbaar via Social Media!


* Alle kleine beetjes helpen!

Met elke donatie ben ik blij. Klein en groot. Als ik iets terug kan doen voor de donatie die je mij geeft?! Zoek dan contact met me via Facebook. Als ik terug ben eind augustus, stuur ik jullie via WhyDonate een update met foto's van wat we hebben gedaan. Ik vermoed mooie plaatjes van een bijzondere reis en ik hoop vele blije kindergezichten. DANK JE WEL, DANK JE WEL (en je mag deze actie liken en natuurlijk ook delen op jouw Twitter, of Facebook :-))