ten onrechte

nier kanker gehad en nu nog hartritme stoornissen ,erge neuropathie uwv verklaard gezond heb dokter voor de tuchtcommissie gedaagd en ik in gelijk gesteld. maar uwv is nu boos omdat ik naar de tuchtcommissie ben gegaan en krijg ik nu geen wia meer ,terwijl ik die wel kreeg . heb nu geen geld voor een advocaat.

Gezondheidszorg

Created by :

frans verschuren

Location:

Waalwijk, Nederland

€ 0 of € 5.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

ten onrechte

nier kanker gehad en nu nog hartritme stoornissen reeds tien keer cardio versie gehad steeds niet gelukt. Als ik rustig blijf is mijn hart ook rustig wel veel rust nodig. ,erge neuropathie aan mijn beide voeten maar kan niet slapen van de pijn heb dokter voor de tuchtcommissie gedaagd omdat deze me gezond verklaard zonder enig overleg van mijn specialisten en ik ben in gelijk gesteld en deze dokter heeft een berisping gekregen zoals ook in de staats courant wordt vermeld en bij de inspectie van gezondheid. maar uwv is nu boos omdat ik naar de tuchtcommissie ben gegaan en krijg ik nu geen wia meer ,terwijl ik die wel kreeg . heb nu geen geld voor een advocaat.