Teddyberen voor Het Pyjama Pakket

De Nicky Patch Teddybeer... Met uw behulp, zonder meer!

Maatschappij

Created by :

Het Pyjama Pakket

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Het Pyjama Pakket
€ 0 of € 2.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Wij hebben voor 2 zendingen voor een zorginstelling de Nicky Patch Teddybeer gedoneerd gekregen en na ontvangst hebben wij besloten om deze beer standaard in Het Pyjama Pakket te houden voor alle zendingen. De weg naar een opzichzelfstaand product!

Om de oplages van de zendingen te vergroten willen we graag een grote partij Nicky Patch beren inkopen, voorzien van het jongetje en meisje van ons logo. De beren liggen eigenlijk iets boven ons budget waardoor er geen ruimte overblijft voor het verhogen van de aantal tasjes van 1 zending. Door middel van donaties willen wij een voorraad opbouwen waarmee wij de sponsorpakketten kunnen aanvullen en dus een veel grotere zending kunnen aanbieden bij de zorginstelling.

Met de donaties voor de beren hebben wij meer ruimte om bijvoorbeeld grotere en dikkere kleurboeken toe te voegen of de etui te vullen met meer accessoires en goodies.

Voor het beoogde bedrag verwachten wij in eerste instantie 500 beren in te kunnen kopen.