Team Gelukkig Ouder Worden 2017

Team Gelukkig Ouder Worden 2017

Maatschappij

Created by :

Team Gelukkig Ouder Worden

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Rollatorrace 2017
€ 630 of € 1.000
63% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Voor de tweede keer wordt op het Zorgerf Buiten-land in Putten de Rollator Race georganiseerd. Het bestuur van Stichting Gelukkig Ouder Worden, aangevuld met een aantal enthousiaste nieuwe teamleden gaat op 23 september zoveel mogelijk rondjes rennen achter de rollator!

Dit jaar werven we geld voor het belevingspad en het kinder-kookcafé. Hiermee kunnen we kinderen en ouderen de gelegenheid geven om samen activiteiten te ondernemen. Kinderen zorgen voor veel positieve energie wat onze bewoners en bezoekers zichtbaar goed doet! Het belevingspad krijgt veel speeltoelstellen waar kinderen en ouderen samen buiten spelen, bewegen en plezier hebben. In het kinder-kook café kunnen kinderen en kleinkinderen samen met hun opa of oma aan hun eigen tafel samen koken en eten.

Meer over Zorgerf Buiten-Verblijf

Het Zorgerf biedt kleinschalig wonen voor ouderen met dementie in een vakantieachtige setting. Het Zorgerf bevindt zich in de bosrijke omgeving in het westelijk buitengebied van Putten. Vanuit de woning kijkt u uit op een gemeenschappelijke binnenplaats waar van alles te zien is; dieren, planten, bloemen. Een prachtige plek waar het voor iedereen fijn vertoeven is; voor de bezoeker maar ook voor de kinderen en (klein)kinderen!

Wil je ons helpen met een donatie zodat we bovenstaande projecten kunnen realiseren? Heel veel dank!