Sport   

Created by :

Marise Dicou

Location:

Alkmaar, Nederland

Team Alkmaar aan Zee - Surfivor

Met 4 man sterk strijd team Alkmaar aan Zee mee in een charity CrossFit Competitie. Het geld wat wij meebrengen gaat naar de stichting Surfivor.

Post Traumatische Stress Stoornis  (PTSS) is een ziekte die enorm impact heeft op het leven van degene die er aan lijdt, maar ook op dat van het gezin, familie en vrienden. Sociale isolatie, depressies, paniekaanvallen, herbelevingen, agressie en zelfs (pogingen tot) zelfmoord. Onder veteranen en personeel van politie, brandweer en ambulancediensten is PTSS een veel voorkomend probleem.


De programma's van Stichting Surfivor helpen deze mannen en vrouwen om uit deze negatieve spiraal te komen. Om weer zin te krijgen in het leven, uitdagingen aan te gaan en ervoor te gaan. Dit doen zij door middel van surftherapie, ook wel oceaantherapie genoemd. Hun ingrediënten? Een surfplank, wat goede golven, buitenlucht, professionele en enthousiaste begeleiding en een gezelschap dat weet wat je doormaakt. Samen maken zij het leven weer wat mooier. Golf voor golf.

€ 905
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Maaike 2 years ago
€10
CrossFit 2 years ago
€25
Tanja 2 years ago
€10
Katie 2 years ago
€10
Maaike 2 years ago
€10
CrossFit 2 years ago
€25
Tanja 2 years ago
€10
Katie 2 years ago
€10