Aangemaakt door :

Berend Beishuizen

Locatie:

Bilthoven, Netherlands

Verbonden aan:

Motivatie

Maatschappelijk Doel


De Ambtenarenmarathon kiest er voor om de sportieve activiteit te koppelen aan een maatschappelijk doel. Dit jaar (2018) hebben de lopers het Maatschappelijk Doel mogen bepalen en is gekozen voor het Fonds Gehandicaptensport.


Fonds Gehandicaptensport


In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die om te kunnen sporten extra ondersteuning nodig hebben. Sporten voor mensen met een handicap is nog steeds niet vanzelfsprekend. Lang niet overal is het sportaanbod toegankelijk of er ontbreken faciliteiten in de buurt!

Missie


Samen, als één team maken wij het mogelijk dat iedereen met een handicap structureel kan sporten. Sport (ver)bindt en raakt! Wij vinden dat niemand buitenspel mag staan en stoppen niet voordat we dat gerealiseerd hebben.


Ambitie


Fonds Gehandicaptensport ondersteunt de georganiseerde sport, zodat iedereen met een handicap structureel kan sporten. Dit betekent in een straal van tien kilometer minimaal het aanbod van één sport. Dus het verbeteren van de sportinfrastructuur. Onze ambitie is dit in 2030 gerealiseerd te hebben.


Het ABR-team van het RIVM doet voor de derde keer mee.Samen strijden wij voor het toegankelijk maken van sport voor gehandicapten door met ons team een marathon te lopen. Steun ons in deze strijd door een donatie te maken met de knop links. Namens alle gehandicapte sporters: bedankt!


Het Antibioticaresistentie (ABR) team van het RIVM doet weer mee aan de Ambtenarenmarathon. Help ons dit goede doel te steunen!

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.