Wens   

Created by :

Edwin van der Sar Foundation

Location:

Leiden, Nederland

Team 1J Edwin van der Sar Foundation

Wij zijn studenten van de Hogeschool Leiden en wij zetten ons in om geld in te zamelen voor de Edwin van der Sar Foundation.

Wij zijn Steven, Luke, Lois, Tijn, Thomas en Sander. Wij studeren aan de Hogeschool Leiden en wij volgen de studie Commerciële Economie. We zijn net aan een project begonnen waarbij we geld gaan inzamelen voor een goed doel en wij hebben gekozen voor de Edwin van der Sar Foundation.


De Edwin van der Sar Foundation is een organisatie die opkomt voor de mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Een beroerte, ongeluk of hersenaandoening kan leiden tot blijvend hersenletsel. Jaarlijks lopen zo’n 140.000 mensen hersenletsel op met diverse beperkingen als gevolg. Deze mensen krijgen te maken met verwerkingsproblematiek en moeten hun leven opnieuw en anders vormgeven. Veel mensen willen er alles aan doen om zo goed mogelijk te herstellen en weer mee te kunnen doen in de maatschappij. De mogelijkheden na revalidatie zijn echter beperkt. De Edwin van der Sar foundation zorgt er dus voor dat mensen met een blijvend hersenletsel een actief en zelfstandig leven in de toekomst voor zich kunnen krijgen, alleen daar is wel jou hulp bij nodig!


Waarom de Edwin van der Sar foundation? 

De Edwin van der Sar Foundation sprak ons alle zes meteen aan, dit omdat bijna iedereen wel iemand kent die een bepaalde vorm van hersenschade heeft opgelopen. Toch is er weinig aandacht voor deze mensen na de revalidatieperiode. De Edwin van der Sar Foundation biedt (sport)activiteiten aan waardoor de mensen na de revalidatieperiode niet depressief raken.


Meer informatie kunt u vinden op:

www.edwinvandersarfoundation.nl€ 255 of € 1.600
15.9% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Eline 3 years ago
€25
Inge, Coachinge.nu 3 years ago Heel veel succes! Ik hoop dat jullie een recordbedrag ophalen!
€100
Emiel 3 years ago Mooi initiatief.
€10
Rene 3 years ago
€10
Eline 3 years ago
€25
Inge, Coachinge.nu 3 years ago Heel veel succes! Ik hoop dat jullie een recordbedrag ophalen!
€100
Emiel 3 years ago Mooi initiatief.
€10
Rene 3 years ago
€10