Noodhulp   

Aangemaakt door :

Charlotte Bakker

Locatie:

, Indonesia

Beste mensen,


Zoals velen van jullie misschien weten, werd Lombok getroffen door een enorme M7-aardbeving. Er zijn al meer dan 500 na aardbevingen geweest, waaronder een 6,4 en wederom een 7,0 . Het dodental is al 387 en stijgt nog steeds, net als bij de 13.000 gewonden en meer dan 220.000 die hun huizen verloren en eigenlijk ... hun alles.


Dit is heel belangrijk voor me, want dit is het land waar ik verliefd op werd. Ik hou van de cultuur, de natuur, de mensen, alles wat het te bieden heeft. Bovendien voelde ik de aardbevingen zelf en ik was bang, heel bang. Terwijl ik ongeveer 170 kilometer van het epicentrum was. Ik kan me niet voorstellen wat mensen daar moeten hebben gevoeld.


Naar buiten rennen, zonder evenwicht, want alles trilt. In de hoop dat jij en je dierbaren het zullen redden voordat je complete huis instort. Kun je je voorstellen? Dat je huis voor je ogen instort? Totaal in puin? En nee, hier zijn geen verzekeringen. Deze mensen hebben alles serieus verloren.


We vragen niet veel, alleen een kleine bijdrage is meer dan genoeg.


Ik geef updates en dank bij voorbaat <3


Zoals velen van jullie misschien weten, werd Lombok getroffen door een enorme M7-aardbeving. Er zijn al meer dan 500 na aardbevingen geweest, waaronder een 6,4 en wederom een 7,0. Het dodental is al 387 en stijgt nog steeds, net als bij de 13.000 gewonden en meer dan 220.000 die hun huis verloren.

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.