Sylke Libra Bikers 2019

Op 13 juni 2019 de finish halen op de Kaunertaler gletscher, geheel op eigen armkracht: dat is mijn doel voor het komende half jaar!

Gezondheidszorg

Created by :

Sylke van Hest

Location:

Eindhoven, Nederland

Connected to:

Handbikebattle 2019
€ 1.720 of € 1.500
114.7% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Vier jaar geleden heb ik door een ruggenmerginfarct een hoge dwarslaesie opgelopen waardoor ik afhankelijk ben geworden van een rolstoel. Na een lange revalidatieperiode was ik vastbesloten om ondanks mijn beperkingen fit en in beweging te blijven. In 2016 heb ik daarom de kans gegrepen om aan de handbikebattle mee te doen, en dit heb ik met succes volbracht. Waarom dan nu weer meedoen? Waar ik in 2016 de berg beklommen heb met elektrische ondersteuning, vanwege een beperkte arm- en handfunctie, wil ik nu een poging wagen om geheel op eigen armkracht de klus te gaan klaren. Na een tweetal operaties aan mijn hand en arm ben ik benieuwd in hoeverre ik mijn lichaam kan trainen en aan spierkracht kan winnen om uiteindelijk die finish te halen. Ik hoop hiermee ook anderen te kunnen inspireren dat er heel veel mogelijk is, en dat het hebben van een beperking een gezond en fit leven niet in de weg hoeft te staan. Wil je me een steuntje in de rug geven? Iedere donatie is welkom!