Sport   

Aangemaakt door :

Robin Smit

Locatie:

Haarlem, Nederland

Swim to Fight Cancer is een zwemevenement dat wordt gehouden in Haarlem.

Honderden Haarlemmers zwemmen 2km, 4 km of in estafette door de grachten van hartje centrum en halen daarmee zoveel mogelijk geld op voor sneller en beter kankeronderzoek.Ik zwem net als de laatste keer ook in 2021 weer mee!


Swim to Fight Cancer Haarlem: Zondag 19-09-2021 


Natuurlijk zijn we ook in 2021 nog niet meteen helemaal klaar met Corona, dus op dit moment werkt de organisatie verschillende scenario's uit. Het uitgangspunt daarbij is natuurlijk met een grote groep zwemmers door de binnenstad. Maar de organisatie denkt ook alvast vooruit aan manieren om de Swim door te kunnen laten gaan mochten er nog beperkingen gelden in de zomer van 2021.


Mijn training gaat volgende week alvast starten en dat doe ik voor meer wetenschappelijk kankeronderzoek, Sponsor jij mij alvast tijdens mijn training?


Voor elke 50 euro aan donaties zwem ik 50 extra baantjes tijdens de training.
Ik zwem net als de laatste keer ook in 2021 weer mee! dat doe ik voor meer wetenschappelijk kankeronderzoek, alle donaties gaan naar KWF Kankerbestrijding. Ik zal niet de eerste en ook niet de laatste zijn die geld probeert in te zamelen voor het goede doel. Toch meen ik me te moeten inzetten voor het goede doel.

€ 300 van € 5.000
6% gefinancierd
105 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.