Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Stichting Support4Specials

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Stichting Support4Specials zet zich actief in voor kinderen met een bijzonderheid (een verstandelijke en/of lichamelijke beperking). Doel is dat deze speciale kinderen dolfijntherapie kunnen volgen bij het CDTC op Curaçao. Dankzij de inzameling van geld kan S4S gezinnen tegemoetkomen in de kosten van dolfijntherapie.

Stichting Support4Specials zet zich actief in voor kinderen met een bijzonderheid (een verstandelijke en/of lichamelijke beperking). Doel is dat deze speciale kinderen dolfijntherapie kunnen volgen bij het Dolphin Therapy & Research Centre (CDTC) op Curaçao. Het CDTC biedt de kinderen, en niet te vergeten ook hun families, deel te nemen aan een uniek trainingsprogramma op een unieke locatie. Een locatie waar zowel de dolfijnen als de kinderen zich enorm op hun plek voelen. Vers zeewater stroomt continu in de bassins en de temperatuur van zowel het water als de lucht is gemiddeld 28 graden Celsius.

Een unieke, maar kostbare therapie 

Dolfijntherapie is zeer kostbaar. Naast een intensieve training, het onderhoud van het onderkomen en de verzorging van de dolfijnen zijn speciaal opgeleide trainers en therapeuten noodzakelijk om de therapie tot een succes te maken. Dit zorgt ervoor dat nog lang niet alle kinderen dolfijntherapie kunnen volgen. 

Support4Specials komt tegemoet in de kosten van dolfijntherapie

Dankzij de inzameling van geld kan Stichting Support4Specials gezinnen tegemoetkomen in de kosten van dolfijntherapie. Dit kunnen wij doen dankzij de opbrengst van sponsoracties en de fantastische donaties, sponsorbijdragen en schenkingen van particulieren en bedrijven. Stichting Support4Specials zet zich actief – en met plezier in – met als doel: ontwikkeling mogelijk maken voor ieder kind! Door bij te dragen aan de kosten voor dolfijntherapie kunnen wij de levenskwaliteit van speciale kinderen en hun familie vergroten.


www.support4specials.nl

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.