Support Victor for Burma's Children!

Op 4 november loop ik de marathon in New-York voor Run for Human Rights Watch. Support mij richting de finish en steun zo Burma's Children!

Kinderwelzijn

Created by :

Victor Munnichs

Location:

, Myanmar (Burma)

€ 910 of € 2.000
45.5% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Run for Human Rights Watch

"Nooit had ik verwacht dat ik een marathon zou lopen maar dit jaar gaat het er toch echt van komen, en dan nog wel de epische marathon van New-York! Alhoewel ik het Vondelpark en Central Park vaak verwar, zal het gevoel wanneer ik 4 november finish in Central Park totaal anders zijn dan wat ik nu ken na een rondje Vondel Park. Ik kijk er ontzettend naar uit, niet alleen omdat ik dan een dikke vink achter deze prestatie kan zetten, maar ook omdat ik weet dat we dan een ontzettend mooi bedrag hebben opgehaald voor Human Rights Watch. Want natuurlijk is het van ons een mooie prestatie wanneer we deze 42 kilometer lange tocht hebben afgelegd, het is niet te vergelijken met de tocht die de Rohingya hebben moeten afleggen vanuit Myanmar om in veiligheid te kunnen leven – en weer terug. Daarom hoop ik ook dat jullie mij steunen, zodat Human Rights Watch kan blijven strijden voor de rechten van de Rohingya bevolking en hun kinderen. Elke euro is een stap dichter bij de finish, bedankt alvast!"