Kunst & cultuur   

Created by :

EL PRAN Projecten

Location:

, Aruba

Support EL PRAN Projecten

EL PRAN Procten is een kunstplatform zonder winstoogmerk. We hebben de steun van anderen nodig om ons bestaan in stand te houden.


Dit platform heeft als doel om stem, gezicht, materialisatie en visualisatie te geven aan artistieke projecten. Projecten die in wezen culturele toe-eigening verankeren; waarin de betrokkenen - kunstenaars, curatoren, medewerkers, critici en iedereen die zich identificeert met Curaduría Malandra - een ruimte van realisatie, uitwisseling en symbiose kunnen vinden. Het is een ruimte waarin sommigen de ervaringen van anderen kunnen toevoegen aan hun praktijk. Ook waarin het "nemen en onderwijzen" dat zo uniek is voor de Caribische eigenaardigheid, in al zijn uitdrukkingen wordt verondersteld.


U kunt uw waardering uiten door een donatie door sponsor te worden van een van onze virtuele showrooms. We werken op de manier en hebben dezelfde professionals nodig die al deze content genereren, net als een museum. U kunt ook sponsor worden van een van onze lokale opkomende artiesten of ons helpen door een van onze onderzoeken, publicaties of documentaires te financieren.

Bovendien help je onze artist residency-projecten tussen Amsterdam, Colombia, Cuba, de VS, Dominicaanse Republiek, Venezuela, Curaçao en Aruba te ondersteunen.

€ 0
79 day(s) left

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.