Streekomroep midden Friesland

Muziek uit uw streek, altijd dichtbij!

Kunst & cultuur

Created by :

Streekomroep midden Friesland

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Wij zijn een beginnend radiostation op de grens van Friesland,Groningen en Drenthe. Onze omroep staat voor lokale muziek cultuur en nieuws. Bij onze omroep bepaald o.a de luisteraar welke muziek er gedraaid word en worden meningen en ideeën in onze omroep meegenomen en indien mogelijk ook daadwerkelijk ook iets mee gedaan.  Verder zijn wij de eerste omroep in Nederland welke met verschillende studio's uit het hele land werkt. Dus dj's die vanuit hun eigen thuisstudio een live programma presenteren. Hierdoor krijgt men een leuke mengeling van streektalen en dialecten. Ook kunnen wij op deze manier mensen een programma laten presenteren die dit anders niet zouden kunnen omdat ze bijv in een rolstoel zitten en niet elke week naar de studio kunnen komen om hun programma te presenteren. Tevens mogen bij ons alle mensen van verschillende etnische afkomst hun eigen programma maken voor hun eigen doelgroep.

Nu is onze omroep al gestart in Friesland. We zijn te beluisteren via FM 106.20 in een groot deel van Friesland,Groningen en Drenthe. Maar om onze omroep in de lucht te houden is geld nodig om bijv. de vergunningen te betalen, betere computers aan te schaffen enz.. Voor wie ons niet kan ontvangen omdat ons signaal via de ether hun niet bereikt hebben wij een internet stream waar alle muziek en programma's real live worden uitgezonden. De stream vind u op onze website: www.somfradio.tk Wij hebben niet een vast bedrag in onze gedachten, elke gift is welkom. Bent u bijv een bedrijf? dan kunnen wij reclame voor u maken en u op die manier sponsoren. Maar ook een gift omdat u het een leuk initiatief vind is natuurlijk welkom. Ook sponsering in bijv. apparatuur welke gebruikt kan worden bij een fm radiostudio is welkom. Helpt u ons station een succes te worden?