Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Zaruhi Khanjyan

Locatie:

, Armenia

Stop Club werkt sinds 2005. Het is de eerste rockclub in de Kaukasus en de enige in Armenië. Onze droom en missie was om rockmuzikanten te ondersteunen, het publiek van rockliefhebbers uit te breiden en een platform te bieden aan jonge muzikanten om zichzelf te laten zien en te laten groeien. We hebben nooit winst nagestreefd, we staan bekend als een van de meest democratische plaatsen in de regio en we zijn en zijn altijd een van de meest betaalbare plaatsen in Armenië geweest.Precies bij Stop Club begonnen bands als Reincarnation, FairWind en Dorians, maar ook muzikanten als Gor Sujyan, Karen Mamikonyan, Suren Arustamyan en vele anderen. Precies bij Stop Club ontstonden generaties van de jeugd van vandaag die positieve veranderingen in de samenleving kunnen aanbrengen door overal positieve energie te verspreiden. Door middel van rockmuziek bij Stop Club werden opgeleide mensen geboren die dapper, slim en met het juiste waardesysteem zijn.


Helaas, vanwege de beperkingen veroorzaakt door COVID-19, is onze Stop Club niet in staat om te werken, haar werknemers die nu familieleden van ons zijn geworden salaris te geven, huur te betalen en te wachten tot de pandemie eindigt om een platform te gaan bieden voor de jeugd, laat de oudsten niet vergeten en bewaar de geest van de rots in Armenië weer.


We hebben geprobeerd te helpen wanneer het mogelijk was, nu vragen we uw hulp. Steun ons zodat we de kritieke crisis als gevolg van de pandemie kunnen weerstaan en later als een gezin het einde van de slechte tijden samen helder en hartelijk kunnen vieren.


Help to save the oldest rock club in Armenia and help it to survive the impact of COVID-19 to continue provide platform for starters, discover new talents and more
€ 110 van € 5.000
2.2% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.