Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Stoom Stichting Nederland

Locatie:

Rotterdam, Nederland

Stoom Stichting Nederland houdt stoomlocomotieven rijvaardig en bewaart alle kennis hierover voor het nageslacht. Gestationeerd in Rotterdam restaureren wij materieel en rijden wij met historische rijtuigen ritten door heel Nederland.

Stoom Stichting Nederland houdt stoomlocomotieven rijvaardig en bewaart alle kennis hierover voor het nageslacht. Gestationeerd in Rotterdam restaureren wij materieel en rijden wij met historische rijtuigen ritten door heel Nederland.


De op depot Feijenoord gebaseerde werkplaats van Stoom Stichting Nederland is al 20 jaar oud en is aan enige vernieuwing toe. Wij hebben besloten om te kijken naar de mogelijkheden om de werkplaats energiezuiniger en efficiënter te maken. Wij willen starten met het vervangen van de huidige lampen door ledverlichting. De geschatte som van deze vernieuwing is ongeveer €10.000,- Graag ontvangen wij een donatie van u voor een zuinigere toekomst!


Website: www.stoomstichting.nl

€ 10 van € 10.000
0.1% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.