Sticting Narconon Nederland

voor een drugsvrije samenleving

Gezondheidszorg

Created by :

Sticting Narconon Nederland

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Het Narconon programma behandelt zowel de lichamelijke als geestelijke problemen veroorzaakt door druggebruik. De verslaafde wordt, zowel lichamelijk als geestelijk, weer de persoon die hij was voordat hij drugs of alcohol begon te gebruiken. Wij gebruiken hierbij geen enkele vervangende drug of medicijn.

 

Een arts en een daartoe door Narconon opgeleid persoon, die de standaard richtlijnen van het Narconon beleid volgt, bepalen vooraf of iemand dit programma kan en mag volgen. Mensen met ernstige psychiatrische problemen worden geholpen een andere instelling te vinden.

 

Omdat drugs de natuurlijke vitamines in het lichaam opbranden is de kans groot dat als iemand in Narconon wordt opgenomen, al is die persoon afgekickt, hij of zij zich nog zwak en vermoeid voelt. Die persoon krijgt dan de mogelijkheid aan te sterken met behulp van voeding, voedingssupplementen en indien nodig extra rust. Ook kan het zijn dat die persoon als hij of zij net afgekickt is nog last heeft van spanningen en ” trek” momenten. Daarom worden ook lichaams ontspannende oefeningen met die persoon gedaan en ook bij voorbeeld wandelingen gemaakt met een begeleider.