Stichting Zwerfdieren Kreta

S.O.S. - Help ons Lefki te redden!

Dieren

Created by :

Stichting Zwerfdieren Kreta

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Dit is het verhaal van 1,5 jaar oude Lefki, een lief meisje wat hevig bloeden op straat was gevonden door lieve mensen die haar een kans willen geven om haar te redden. Lefki heeft leishmania en Ehrlichia en heeft onze hulp nodig. Zoals te lezen staat in de updates hieronder heeft ze bloedtransfusies nodig en medicijnen, alle hulp is dus hard nodig om haar dat te kunnen geven. Helpt u ons om Lefki een tweede kans te geven?

Update 27/11: Lefki is begonnen te weigeren te eten. De dokter heeft haar als voorzorgsmaatregel op een IF-katheter gezet. Ze moet zo snel mogelijk een bloedtransfusie krijgen. Daartoe moet Lefki bloedtesten ondergaan om haar toestand te beoordelen en moet de bloeddonor ook worden getest voordat we doorgaan met de procedure.Laat ons je eraan herinneren dat, als Lefki een kans heeft om dit avontuur volledig te overwinnen, ze een perfect gezonde jonge hond zal zijn die zich eindelijk veilig en gelukkig kan voelen, hopelijk met een eigen gezin. We vragen om uw hulp om dat mogelijk te maken.

Update 25/11: Lefki blijft ons tonen hoe sterk ze is. Vandaag had ze een ernstige bloeding, omdat we nog geen bloedtransfusie konden uitvoeren. Ze moest terug naar de kliniek voor injecties, omdat ze zo lief en coöperatief was als altijd.

Update 21/11: Hoewel Lefki op haar benen kon staan ​​en alleen kon eten, kwamen de bloedingen terug zodat ze hemostatische medicatie nodig had. Het goede nieuws is dat het bloeden gering is en we hopen dat het geen andere problemen zal veroorzaken.

Update 19/11: Vandaag hebben we vernomen dat Lefki maanden geleden was verlaten op het kerkhof van Heraklion. Ze was daar door de verzorger en af ​​en toe door bezoekers gevoed totdat ze ziek werd en op mysterieuze wijze uit het gebied verdween ........ Gelukkig herkende een van de mensen die haar daar had ontmoet haar en besloot ze te verzorgen en te verzorgen van haar zolang ze nodig heeft.