Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Stichting Support Rob

Locatie:

, Nederland

Met een goede actie waarbij crowdfunding, donaties en fondsen werven centraal staan kunnen wij Rob weer kwaliteit aan zijn beschikbare leven geven. En daarmee ook Mirjam die dan weer met haar man de gewone alledaagse dingen kan doen. En Ben krijgt na jaren zijn vader weer terug!

Als kleine jongen liep Rob ernstige brandwonden op, nierfalen zorgde via een donornier voor uitkomst, terwijl er ook nog twee keer lymfeklierkanker werd vastgesteld. Alle medicijnen en chemokuren zorgde voor een uitgeput lichaam met een hartaanval tot gevolg. De knokker en de vechter die hij is, heeft zonder klagen dit alles ondergaan, de toekomst zag er weer hoopvol uit. Maar nu hij net alle tegenslagen had overwonnen is anderhalf jaar geleden de diagnose liquorhypotensiesyndroom vastgesteld.


Het is geen terminale ziekte maar de oplopende beperkingen zorgen voor onacceptabel leven. Rob is uitbehandeld, maar met een kanttekening. Hij is uitbehandeld in Nederland. Professor Wouter Schievink in Los Angeles is de enige specialist ter wereld die uitkomst kan brengen, hij verlost jaarlijks zo’n 75 patiënten van deze aandoening en met groot succes. Alleen is daar geld voor nodig. Met deze wetenschap is deze stichting gestart.


Met een goede actie waarbij crowdfunding, donaties en fondsen werven centraal staan kunnen wij Rob weer kwaliteit aan zijn beschikbare leven geven. En daarmee ook Mirjam die dan weer met haar man de gewone alledaagse dingen kan doen. En Ben krijgt na jaren zijn vader weer terug, want dan kan Rob gewoon de dingen doen die elke vader doet. 


Bekijk onze website: www.supportrob.nl

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.