Stichting Philia

Mensen verbinden zit in ons DNA!

Maatschappij

Created by :

Stichting Philia

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

DatingAssistent.nl bewijst het al 2,5 jaar: het vinden van een partner is voor mensen met een beperking niet makkelijk, maar ook zeker niet onmogelijk.

Het begeleiden van singles met een beperking is het mooiste wat er is, maar ook arbeidsintensief. Om in de toekomst de weg naar de liefde voor iedereen toegankelijk te maken, heeft DatingAssistent.nl jouw hulp nodig!

 

 

Wij blijven werken met dezelfde passie en op dezelfde professionele en veilige wijze maar nu voor iedereen toegankelijk! We willen onze kennis, expertise en ervaringen overbrengen aan vrijwillige datingcoaches en matchmakers. Door nu eenmalig te investeren in het screenen, trainen en begeleiden van vrijwilligers kan DatingAssistent.nl 2.0 altijd blijven bestaan!  Ook kunnen wij weer onze populaire en succesvolle evenementen organiseren om nog meer mensen met elkaar in contact te brengen! Elk jaar minimaal 20 speeddates / ontmoetingsdagen in het hele land! Met jouw steun krijgen nog meer singles toegang tot een eigen datingcoach en kunnen wij nog meer mensen op een professionele en veilige wijze bij elkaar brengen!