STICHTING OMALIEF

OMALIEF

Maatschappij

Created by :

STICHTING OMALIEF

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Allochtone jongeren bezoeken sinds begin 2014 (vereenzaamde) ouderen van Nederlandse afkomst. Ze adopteren ze als hun opa's en oma's. Iedere week bezoeken ze hen in het verzorgingstehuis. Ze geven deze ouderen iets om naar uit te kijken, brengen ze liefde, respect, begrip en aandacht. De jongeren geven hen de plek die ze verdienen, een plek midden in de samenleving, maar vooral een plek in hun harten! Met dit crowdfund actie willen wij een solide basis neerzetten voor een lange termijn project zodat we dit op meerdere plaatsen in het land kunnen verwezenlijken. 


 Nu vindt dit alleen plaats in Leiden, ons doel is om  in 9 steden  een Omalief project neer te zetten!Lieve mensen, beste vrienden,zoals jullie allen weten zijn we al enige tijd bezig met het project omalief. Eind 2017 is onze pilotperiode afgerond. begin 2018 gaan we dan voor het echte werk. Gezien het succes, maar nog belangrijker de noodzaak en de positieve impact op onze samenleving willen we project Omalief verder uitbreiden. We willen het project in eerste instantie verwezenlijken in 9 steden. en vervolgens het in de 75 grootste gemeentes opzetten. We willen in heel Nederland vriendschappen doen ontstaan, haat en vijandigheid buiten de deur zetten. Om dit gedaan te krijgen hebben we echter financiele middelen nodig. Daarom deze oproep, help ons dit te realiseren ! door een donatie te doen. Alle donaties vanuit het hart, groot of klein, zijn van harte welkom

Met jullie steun maken we dit mogelijk!Help Omalief een plek te geven in deze 9 steden! 
www.stichtingomalief.nl