Stichting Nadja

Aangepast Clubgebouw

Maatschappij

Created by :

Stichting Nadja

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Stichting Nadja maakt zich sterk voor het welzijn van kinderen met een (meervoudige) beperking. Met name op het gebied van vrijetijd.

Voor deze kinderen is het niet vanzelfsprekend om zelfstandig (buiten) te spelen, of ik contact te komen met andere kinderen.

In 2011 hebben we ism een aantal fondsen, speeltuin Zuiderkwartier zo aangepast, dat het toegankelijk is voor deze kinderen en zij voldoende spelaanleidingen hebben. Zo zijn er aangepaste speeltoestellen die ook voor kinderen zonder beperking uitdagend zijn.

Het clubgebouw van waaruit we de spelmiddagen organiseren, is dringend aan vervanging toe. Er zijn lekkages, het hout is verrot én het is nog niet aangepast voor de doelgroep waardoor het niet meer bij het aangepaste terrein past.

We willen graag een nieuw, rolstoelvriendelijk gebouw met hoog/laag keukenblad en invalidentoilet.

Naast Stichting Nadja maken ook ouderen organisaties gebruik van het clubgebouw. Ook voor hen is een fris en aangepast gebouw zeer wenselijk.