Stichting Levende Wijsheid

De missie van onze stichting is bij te dragen aan het helpen om mensen wakker te laten worden en met meer compassie in het leven te staan.

Maatschappij

Created by :

Stichting Levende Wijsheid

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

In onze huidige wereld wordt de noodzaak van verbinding, ethiek, wijsheid en compassie steeds duidelijker. De wereld beweegt zich langzaam naar een maximale transparantie, spiritualiteit en vitaliteit. De mens heeft behoefte aan inspiratie en een honger naar kennis en bewustwording; juist in deze tijd van crisis.


Wij willen mensen helpen ontwaken door bewustwording te creëren. Mensen zullen daardoor minder vanuit het ego gaan leven en daardoor met compassie naar een ander kunnen kijken. Dit zorgt voor een opening waarin twee mensen een authentieke verbinding aan kunnen gaan.
Wij willen graag een brug bouwen tussen mensen met verschillende achtergronden, uit verschillende wijken, culturen, tradities en religies door begrip, wijsheid, liefde en compassie in de wereld te brengen.

Levensverhalen vertellen veel over de mens. Door te luisteren zonder oordeel kunnen we van elkaar leren en delen wij in de persoonlijke wijsheid van de persoon die zijn of haar levensverhaal deelt. Door de verbinding met elkaar aan te gaan, worden we ons bewust van het feit dat ieder mens een eigen visie op de wereld heeft.
Met bijvoorbeeld ons Centrum voor Wijsheid bieden wij een divers en uiteenlopend beeld van de persoonlijke visies van verschillende mensen.
Niemand heeft dé waarheid in pacht, maar als we alle persoonlijke waarheden samenvoegen, komen we een stuk dichterbij en kunnen we wijsheid vergaren.

Wij willen zoveel mogelijk waarde creëren en werken daarbij ook graag samen met partners die ook volgens een sociale missie werken.

Stichting Levende Wijsheid wil bovenstaand doel onder meer bereiken door het exploiteren van een Centrum voor Wijsheid, een educatief en cultureel centrum waar men inspirerende trainingen en lezingen kan volgen.
Een spirituele plek waar mensen samen kunnen komen om wijsheid te vergaren.
Loria biedt mensen een bijzonder verhaal en een podium, zodat meer mensen de kans krijgen om die verhalen aan te horen en ervan te leren. In de toekomst wordt dit uitgebreid met bijvoorbeeld het uitgeven van boeken die bijdragen aan het gedachtegoed van de stichting, en deelname/steun aan projecten die dezelfde visie hebben.